Menu
Come Together
do 30 sep 2021
Uitverkocht
Come Together
Een avond met Dylan, The Beatles en The Stones

Let op! Dit is een regulier staand concert dus zonder 1.5 meter maatregel. Je kan dit evenement alleen bezoeken als je in het bezit bent van een geldige ticket i.c.m. een volledig vaccinatie- of herstelbewijs óf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl.

Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd dan houden wij ons aan de dan geldende maatregelen.

Een avond voor liefhebbers van Bob Dylan, The Beatles en The Rolling Stones door liefhebbers en liefhebbers zijn er natuurlijk legio want de artiesten die op 30 september de hoofdrol spelen worden al generatie na generatie geadoreerd door jong en oud.

Op onnavolgbare wijze worden verbanden tussen de wereldberoemde acts gelegd, er zijn gesproken columns van André Vis, Ton Ouwehand en Theo Hakkert, er is een quiz maar er is vooral veel muziek te horen.

Marleen ter Hedde, Jasper & Luuk en de Schafrat Band wagen zich met verve aan het nu al onsterfelijke repertoire van Dylan, Beatles & Stones!

Kortom, een gezellige, informatieve avond rondom de grootste muzikale iconen van de 20e en 21e eeuw.

do 30 sep 2021
Uitverkocht
Come Together
Een avond met Dylan, The Beatles en The Stones

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!