Menu
Comedytunes Comedynight
do 19 jan 2023
Uitverkocht
Comedytunes Comedynight
Lachen met en om Ruud Smulders + Fuad Hassen + Ronald Smink + Jeroen Pater

Lachen schijnt dus heel gezond te zijn. Door te lachen maak je automatisch endorfine en gelukshormonen aan. Ont-stressen door te schuddebuiken en te schateren dus. Aangezien wij ook niet elke dag twee stuks fruit en 500 gram groente naar binnen schuiven compenseren we dat gemis deze avond met een gezonde dosis humor tijdens Comedytunes Comedynight! Deze avond verandert ons Muziekcafé in Hengelo in een Comedyclub en presenteert Comedytunes vier comedians die we hieronder alvast even kort introduceren!

Jeroen Pater is ZIEK!!!! Balen, we zien hem graag bij een volgende editie alsnog. Thijs Kemperink kan zich al uitstekend verstaanbaar maken in het oosten en neemt de honneurs, ongetwijfeld met de nodige flair en verve, waar!

Ronald Smink
Ronald Smink is oprichter van Comedytunes. In 2007 won hij het Groninger Studenten Cabaret Festival zowel de jury- als de publieksprijs. De afgelopen jaren speelde hij zijn avondvullende voorstellingen door heel Nederland. Zijn show Out of the box was ook te zien op Videoland en Omrop Fryslan. Daarnaast is Ronald ook vast lid bij het Utrechtse Comedy collectief het Comedyhuis. Momenteel speelt hij zijn voorstelling Bei sein ist Mitmachen. Ronald heeft in het comedy-landschap een zeer eigen en unieke stijl wat hem zeer origineel maakt. Bevers en Indianen op de snelweg, Friese strippers of Gothics bij de voordeur; bij deze absurde Fries kan je alles verwachten.


Fuad Hassen
allereerst: Fuad Hassen is de grappigste man van het universum. Het staat op internet dus het is waar. Hij won in 2013 de finale van de Camerettenfestival maar na het ontvangen van deze prestigieuze prijs blijft hij onverminderd grappig . Waar Fuad op het podium staat is het feest. Elke zaal weet hij feilloos om zijn vinger te winden. Fuad speelt avondvullend door het hele land, momenteel speelt hij zijn voorstelling: Remmende voorsprong. De kracht van Fuad is dat je al vrolijk wordt als je hem ziet en dan moeten de grappen nog komen. Een comedian die je niet snel vergeet.


Ruud Smulders
Onverwachts, absurd, persoonlijk en maatschappijkritisch zijn woorden waar Ruud zelf totaal bij afhaakt als hij ze leest. Multidisciplinair is altijd een goed woord voor een subsidie-aanvraag en in 2014 won hij geen persoonlijkheidsprijs. Redenen genoeg om te kijken naar Ruud dus, luisteren kan al best vaak op de landelijke radio waar hij regelmatig aanschuift bij Spijkers met Koppen.

do 19 jan 2023
Uitverkocht
Comedytunes Comedynight
Lachen met en om Ruud Smulders + Fuad Hassen + Ronald Smink + Jeroen Pater

Gerelateerde events