Menu
do 06 jun 2019
Comedytunes Comedynight
Harry Glotzbach, Tobi Kooiman, Daan van der Hoeven, Jurg van Ginkel

Lachen man.
Lachen schijnt dus heel gezond te zijn. Door te lachen maak je automatisch endorfine en gelukshormonen aan. Ont-stressen door te schuddebuiken en te schateren dus. Aangezien wij ook niet elke dag twee stuks fruit en 500 gram groente naar binnen schuiven compenseren we dat gemis deze avond met een gezonde dosis humor tijdens de derde editie van de Comedytunes Comedynight! Tijdens deze avond verandert ons Muziekcafé in een Comedycafé en presenteert Comedytunes 4 comedians die we hieronder alvast even kort introduceren!

Harry Glotzbach 
Stap in het comedy universum van Harry Glotzbach en laat je verrassen door zijn  bizar grappige kijk op de wereld om hem heen.  Harry gaat met elke realiteit aan de haal, improviseert er flink op los, maar blijft altijd  geloofwaardig. Een bizar bezoek aan de Action, seksuele frustraties, vooroordelen over het hebben van rood haar, relatieruzies door tandpastadopjes, Yoga pogingen, de hilarische pijn van het ouder worden, baantjes waar je je kapot voor schaamt, het komt allemaal aan bod met een flinke saus vileine humor eroverheen. 

Tobi Kooiman
Tobi Kooiman comedian en wiskundige en doet op het podium verwoede pogingen om zijn logica toe te passen op het leven. Als je benieuwd bent waarom dat meestal tevergeefs is, is er maar één optie: kom naar hem kijken en luisteren.

Kooiman won o.a. het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en de Comedy Talent Award en bereikte de halve finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival, met lovende juryrapporten.

Daan Van der Hoeven
Daan van der Hoeven (26 mei 1988) is een opkomend talent bij wie je direct een enorme eigenheid voelt. Jong, lief en naïef, maar ook ongeduldig, wispelturig en onzeker.
Tot zijn 25ste altijd de gebaande paden gevolgd, tot hij op een dag naar buiten keek en een medewerker van de plantsoenendienst op een grasmaaier zag. Met geopende ogen heeft hij het roer omgegooid en is cabaretier geworden. Een sprong in het diepe, op weg naar het in zijn ogen hoogst haalbare: het simpelweg "zijn". Hij mag dan wel uit de sleutelstad komen, maar die sleutel heeft hij nog altijd niet gevonden.
Daan is een meeslepende verteller en begenadigd grappenmaker met een vlijmscherpe timing. Ook weet hij zijn grappen te verpakken in hilarische typetjes.

In 2017 won hij de Juryprijs op het Groninger Studenten Cabaret festival.

MC deze avond: Jurg van Ginkel
Jurg van Ginkel is een van de beste grappenschrijvers van Nederland, iets dat hij bewees met zijn bijdrage in het schrijversteam van The Roast of Gordon op Comedy Central. Een show van deze comedian zit vol cynische grappen waarin hij zichzelf en het publiek niet ontziet. Jurg is verder een van de oprichters van het Utrechtse Comedy collectief Het Comedyhuis en zoekt soms de randjes van het betamelijke op met experimenten. Zoals de keer dat hij bij de Drugs Comedy Night van het Comedyhuis stand-up comedy deed onder de invloed van de hallucinogene drug salvia.

do 06 jun 2019
Comedytunes Comedynight
Harry Glotzbach, Tobi Kooiman, Daan van der Hoeven, Jurg van Ginkel

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!