Menu
do 20 dec 2018
Comedytunes Comedynight
Kristel Zweers + Bas Birker + Vincent Geers + Tom Sligting
Bas Birker MC

Bas Birker is een stand-up comedian pur sang. In de afgelopen tien jaar speelde hij meer dan 1.500 shows in Nederland & België en was hij te zien op Pukkelpop, Lowlands, Comedy Casino Festival en alles ertussenin. Soms als act, soms als MC, maar altijd één brok energie. Zo nu en dan op het randje, regelmatig improviserend, nooit kwetsend. Met zijn hilarische observaties is hij een waardige afsluiter van deze comedynight.

Kristel Zweers

Kristel Zweers een van de eerste comédiennes van Nederland. Deze vrouw heeft een schat aan ervaring. Met haar theaterprogramma's heeft ze alle theaters van Nederland gezien. Ook heeft ze in de beginperiode meegespeeld met de Lama's. De afgelopen jaren was het rustig rondom Kristel. Ze trad voornamelijk op in het buitenland. Gelukkig is ze vanavond weer in Nederland om ons meer te nemen naar haar brede kijk op de wereld. De humor van Kristel is hard soms confronterend, maar uiteindelijk aait ze je zachtjes over je bol en zet je met beide benen op de grond. 

Vincent Geers

Vincent Geers speelt al meer dan 20 jaar als stand up comedian in binnen- en buitenland. Hij is een van de vaste spelers van het Comedy Café Amsterdam en won in 2007 de jury en de publieksprijs van het Cameretten festival in Rotterdam. Naast dat hij zelf speelt, is hij ook regisseur en schrijver voor tv en theater. Zo schreef hij het afgelopen jaar teksten voor o.a. Dino (RTL5), Het Correspondent Dinner met Mark Rutte, Celebrity Stand Up (Comedy Central), Televizierringgala (NPO1) en The Roast of Gordon (Comedy Central).

Tom Sligting

Tom is Sligting is al jaren een van de vaste headliners van Comedy Café Amsterdam. Tom is een artiest die als geen ander het publiek in zijn act weet te betrekken en blijft elke seconde boeien. Sligting is zeer actueel, energiek en onvermoeibaar. Hij heeft een eigen stijl, is niet echt grof, maar zoekt wel grenzen op. Tom neemt je mee op zijn ontdekkingstocht en laat je een wereld zien die je nog nooit eerder hebt gezien. 

do 20 dec 2018
Comedytunes Comedynight
Kristel Zweers + Bas Birker + Vincent Geers + Tom Sligting

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!