Menu
Comedytunes Comedynight
10
do okt

Comedytunes Comedynight

Patrick Meijer, Mark Waumans, Wilko Terwijn, Hassan El Rahaui

10
do okt
Comedytunes Comedynight
Patrick Meijer, Mark Waumans, Wilko Terwijn, Hassan El Rahaui

Lachen schijnt dus heel gezond te zijn. Door te lachen maak je automatisch endorfine en gelukshormonen aan. Ont-stressen door te schuddebuiken en te schateren dus. Aangezien wij ook niet elke dag twee stuks fruit en 500 gram groente naar binnen schuiven compenseren we dat gemis deze avond met een gezonde dosis humor tijdens de vierde editie van de Comedytunes Comedynight! Tijdens deze avond verandert ons Muziekcafé in een Comedycafé en presenteert Comedytunes 4 comedians die we hieronder alvast even kort introduceren!

Wilko Terwijn
Wilko Terwijn is vanavond de headliner. De ras echte Amsterdammer is een van de eerste stand up comedians van Nederland. Wilko is hard, soms grof maar vooral hilarisch. De afgelopen jaren was Wilko te zien in verschillende televisie programma`s en werden zijn comedy programma`s uitgezonden op Veronica. Momenteel is hij te zien op RTL 4 in de Grote improvisatie show. Verder is deze topper de oprichter van Badaboom.TVMark Waumans
Was iedereen maar zo lekker moeilijk als Waumans. Dat zou de wereld toch een stuk mooier maken. Iedereen gaat naar rechts? Dikke kans dat hij naar links gaat. Maar dan wel met een omweg. Op zoek naar hobbels in de weg. Geen wonder dat hij nog wel eens verstrikt raakt in zijn eigen gedachten.

Met zijn unieke, droge stijl en aparte kijk op de alledaagse dingen valt hij al snel op. Binnen korte tijd staat hij in de finale van de Culture Comedy Award 2015 en tijdens het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival 2015 wint Mark de publieksprijs. Mark is uniek en dat moet je zien!Hassan El Rahaui
Hassan El Rahaui is een rijzende ster binnen de Nederlandse comedy-wereld. Met zijn charme en talent wist El Rahaui in 2018 moeiteloos de finale van Cameretten te halen. Hij werd door de jury omschreven als een goede performer, groot talent en fijne persoonlijkheid. In het rapport stond: “Hij stapt het podium op en is er meteen. De kwaliteit van veel grappen is hoog.” In seizoen 2020-2021 zal Hassan met zijn allereerste avondvullende cabaretprogramma de theaters in gaan!

Patrick Meijer MC
Al bijna 20 jaar is Patrick Meijer (geboren in Hengelo) een hit op het podium met zijn volstrekt originele grappen die meer onverwachte wendingen bevatten dan een circusacrobaat in een draaiende wasmachine. Meijer is een authentieke comedian’s comedian. Zo’n artiest waar comedians na de show vol eerbied over praten aan de bar. Patrick Meijer is een unieke comedian die nooit voor de makkelijke grap kiest, maar die het publiek altijd wil uitdagen om met hem mee te gaan in zijn bizarre hersenspinsels. En zo zet hij elk optreden wat memorabels neer.

10
do okt
Comedytunes Comedynight
Patrick Meijer, Mark Waumans, Wilko Terwijn, Hassan El Rahaui

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!