Menu
za 15 feb 2020
Comedytunes Comedynight
Met Arie Koomen, Jeroen Pater, Teun van den Elzen en Esther van der Voort

Lachen schijnt dus heel gezond te zijn. Door te lachen maak je automatisch endorfine en gelukshormonen aan. Ont-stressen door te schuddebuiken en te schateren dus. Aangezien wij ook niet elke dag twee stuks fruit en 500 gram groente naar binnen schuiven compenseren we dat gemis deze avond met een gezonde dosis humor tijdens de vierde editie van de Comedytunes Comedynight! Tijdens deze avond verandert ons Muziekcafé in een Comedycafé en presenteert Comedytunes 4 comedians die we hieronder alvast even kort introduceren!

Arie Koomen
De headliner vanavond is niemand minder dan Arie Koomen. Arie Koomen kan je kennen als de aantrekkelijke helft van Arie&Silvester of van de Lama`s. De laatste jaren speelt Arie door heel Nederland in comedycafe`s, schouwburgen en op Lowlands. Arie brengt je in een hilarische maffe wereld. Arie is een topper en in staat om kiwi`s en schaamlippen samen te smeden tot een mooi rond verhaal.Jeroen Pater
Jeroen Pater is als stand-up comedian al 15 jaar een vaste bespeler van podia in België en Nederland. Hij treedt gemiddeld meer dan 200 keer per jaar op. Jeroen is oprichter van stand-up comedycollectief het Comedyhuis . Jeroen is een van de hardst werkende comedians van Nederland en dat zie je terug in zijn optredens die vol zitten met perfecte grappen die gebracht worden met de zelfverzekerdheid van iemand die door ervaring heeft geleerd dat hij het altijd kan waarmaken.Teun van den Elzen
Teun doet nog maar twee jaar aan stand-up maar knalt als een komeet de Comedy wereld in. Vorig jaar stond hij in de finale van de Comedy Talent Award, de stand-up prijs in Nederland. Teun is hard, absurd, lief, bizar, maar vooral erg grappig. Tevens is hij een van de vaste comedians van Club Haug in Rotterdam.

Esther van der Voort
Esther is vanavond de MC. Esther van der Voort won de Internationaal Comedy Festival Rotterdam Talent Vakjury Award 2014. Esther is een open boek en heeft geen geheimen. Veertig worden, scheiden, daten, opvoeden, instorten en weer opkrabbelen. Esther weet er alles van en kan er uren over kletsen met daar overheen een dikke saus humor.

za 15 feb 2020
Comedytunes Comedynight
Met Arie Koomen, Jeroen Pater, Teun van den Elzen en Esther van der Voort

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!