Menu
za 12 sep 2020
Safe show
Comedytunes Comedynight
Met Silvester Zwaneveld, Andries Tunru, Vincent Geers en Hassan el Rahaui

Dit evenement is een SAFE SHOW:

Geniet onbezorgd en veilig van live muziek!

  • Een Safe Show is geboekt om in coronatijden op een veilige manier van live muziek te kunnen blijven genieten! Een concert dat is aangemerkt als Safe Show gaat altijd door tenzij bijvoorbeeld de artiest zelf ziek wordt. Dus koop een ticket en geniet onbezorgd! Stay safe, see you soon.
  • Een Safe Show staat voor een complete avond uit, tickets zijn inclusief diner verkrijgbaar. Via het ticketmenu kan je een lekkere maaltijd voorafgaand aan de show veilig stellen.
  • Safe Shows voldoen aan alle door de overheid gestelde maatregelen om de verspreiding van Covid-19 te voorkomen.
  • Alle shows zijn seated, waardoor de capaciteit beperkt is. Kaarten zijn enkel verkrijgbaar in de voorverkoop.
  • Alle betalingen gaan contactloos. Zowel in onze restaurants als tijdens de show is er full table service.

Lachen schijnt dus heel gezond te zijn. Door te lachen maak je automatisch endorfine en gelukshormonen aan. Ont-stressen door te schuddebuiken en te schateren dus. Aangezien wij ook niet elke dag twee stuks fruit en 500 gram groente naar binnen schuiven compenseren we dat gemis deze avond met een gezonde dosis humor tijdens de zesde editie van de Comedytunes Comedynight! Tijdens deze avond verandert onze Jupiler Stage in een Comedyclub en presenteert Comedytunes 4 comedians die we hieronder alvast even kort introduceren!

Headliner Silvester Zwaneveld.
Silvester Zwaneveld bekend van het cabaretduo Arie & Silvester. Het afgelopen seizoen speelde Silvester weer samen met Arie in een best of voorstelling. Deze voorstelling knalde in meer dan 150 theaters in Nederland. Nu gaat Silvester weer solo en vanavond gaat hij nieuwe dingen try-outen voor zijn nieuwe voorstelling. We zijn benieuwd!Headliner Vincent Geers
Vincent speelt al meer dan 20 jaar als stand up comedian in binnen en buitenland. Hij is een van de vaste spelers van het Comedy cafe Amsterdam en won in 2007 de jury en de publieksprijs van het Cameretten festival in Rotterdam. Naast dat hij zelf speelt is hij ook regisseur en schrijver voor TV en theater. Zo schreef hij het afgelopen jaar teksten voor Het correspondent Dinner met Mark Rutte, Celebrity stand up ( Comedy central), Televizierringgala (Npo1) en the roast of Giel Beelen en Ali B ( Comedy central)Andries Tunru

Andries Tunru studeerde aan de Koningstheateracademie Den Bosch, waar hij in 2015 afstudeerde. In 2016 stond hij in de finale van het Griffioen/Zuidplein Cabaretfestival, won hij de publieksprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival en zowel de jury- als de publieksprijs op het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. In 2017 was hij finalist van cabaretfestival Cameretten, waar hij de persoonlijkheidsprijs won. Momenteel is Andries ook een van de comedians van het Het Comedyhuis in Utrecht.
Andries is verslaafd aan optreden. Tijdens de lockdown was Andries elke donderdag te zien met zijn quarantaine-comedyshow. Zodra we 1,5m bij elkaar konden zitten begon Andries gelijk met zijn cabaret-tuintour. Vanavond houdt hij het sowieso droog want hij staat in Metropool. We hebben een dak.MC Hassan el Rahaui
MC Hassan el Rahaui is een van de snelst rijzende sterren binnen de Nederlandse comedy-scene en wie hem heeft gezien, snapt meteen waarom. Want Hassan heeft een berg aan goede grappen over zijn Marokkaanse familie en een sympathieke stijl die meteen de harten van het publiek wint. Dat is ook waarom deze vriendelijke Utrechter met gemak de publieksprijs op het Griffioen/Zuidpleinfestival won en als Geert Wilders mocht schitteren in de beroemde nep-reclame voor Unox die het internet veroverde. In 2018 stond hij in de finale van het Cameretten festival en in feb. trad hij op als talent in DWDD. Hassan is een belofte voor de toekomst.

za 12 sep 2020
Safe show
Comedytunes Comedynight
Met Silvester Zwaneveld, Andries Tunru, Vincent Geers en Hassan el Rahaui

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!