Menu
do 04 okt 2018
Comedytunes Comedynight
Roel C. Verburg + Jacob Spoelstra + Samir Fighil + Wouter Monden
Lachen man.

Lachen schijnt dus heel gezond te zijn. Door te lachen maak je automatisch endorfine en gelukshormonen aan. Ont-stressen door te schuddebuiken en te schateren dus. Aangezien wij ook niet elke dag twee stuks fruit en 500 gram groente naar binnen schuiven compenseren we dat gemis deze avond met een gezonde dosis humor tijdens de Comedytunes Comedynight! Tijdens deze avond verandert ons Muziekcafé in een Comedycafé en presenteert Comedytunes 4 comedians die we hieronder alvast even kort introduceren!

Roel C. Verburg

De headliner vanavond is Roel C Verburg en zijn welhaast onafscheidelijke gitaar. Waar bij de meeste cabaretiers de liedjes altijd een rustpunt in de voorstelling vormen, gaan bij Roel de grappen in hoog tempo door in de liedteksten. Roel is geregeld te horen op Radio Veronica, deed De Zwarte Cross en Lowlands en op tv was hij te zien bij Kopspijkers en Padoem Patssss! Op Youtube is hij bekend van `Slechtste Rapper Van De Straat` en `Ik koester je Oester`.
“Hey Roel, waar staat die C voor? Voor Verburg”

Jacob Spoelstra

De jury van Knock-out Comedy noemde hem een hilarisch droge Fries. De jury van het AKF Stand-up Comedy Concours noemde hem een cabaretier met een uitmuntende comedy timing en rake grappen. Zijn kinderen noemen hem strontvervelend. Reden voor Jacob Spoelstra om alleen buiten de deur te stand-uppen. Ook droge Friezen moeten worden nat gehouden dus we zetten de Beerenburg alvast klaar. 'Als alles meeloopt hebben we morgen een optocht' (Chinees gezegde, denk ik).

Samir Fighil

Samir Fighil is een comedian die in een geheel eigen stijl zijn toehoorders keer op keer weet te raken, als zichzelf of als één van zijn vele typetjes. Met een breed scala aan herkenbare situaties en verfrissende grappen, weet hij de buikspieren van een zeer divers en nog altijd groeiend publiek te trainen.

MC: Wouter Monden

Of wel de master of ceremony, de man die alle comedians vanavond op geheel eigen wijze introduceert en aan je voorstelt, want dat doen we natuurlijk niet zelf, het moet immers wel leuk blijven. Wouter Monden dus. Wouter is een comedian die veel optreedt in Nederland, Belgie en Engeland. Als sympathiek uitziende jongen pakt hij het publiek moeiteloos in maar hij kan hard en cynisch uit de hoek komen als het gaat om dingen die hij écht belangrijk vindt. Door zijn energieke presentatie is hij een veel gevraagd MC. Ook wij hebben hem gevraagd en Wouter zei ja. Lachen man!

do 04 okt 2018
Comedytunes Comedynight
Roel C. Verburg + Jacob Spoelstra + Samir Fighil + Wouter Monden

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!