Menu
Core, Paper, Scissors
za 09 dec 2023
Core, Paper, Scissors
Metropool Presents @ Innocent
Support: Another Now + A Bridge Too Far + A Life Aligned


20:00 uur Zaal open
20:30 uur A Bridge Too Far 
21:30 uur A Life Aligned 
22:30 uur Another Now 

Bereid je voor op een knallende avond vol metalcore met een twist! Tijdens Core, Paper, Scissors kan je je laten meeslepen door de performances van Another Now, A Bridge Too Far en A Life Aligned. Op 9 december in Innocent in Hengelo!

Another Now
Another Now is een metalcore formatie uit Eindhoven. Het quintet laat in hun muziek zowel de mooie als ziekelijke kanten van onze maatschappij zien. Geïnspireerd door bands als Northlane, Bad Omens en Crystal Lake creëert de band een eigen sound met invloeden uit de metalcore en alternative metal. Met hun frisse combinatie van stijlen, een meedogenloze tornadovan beukende riffs, abrupte muzikale u-bochten en sfeervolle melodieën, maakt Another Now muziek voor een breed doch avontuurlijk metal publiek. Zo had je ze dus al kunnen zien als support van Ice Nine Kills, op Jera on Air en Submit maar ook op de Popronde.


A Bridge Too Far
Headbangen maar dan niet op ouderwetse gitaarmuziek. Het schrijven van strak geproduceerde, catchy pop-songs, staat centraal bij dit duo, bestaande uit drummer, Marco Pieterson en zanger, gitarist en producer Lennart Brugman. Daarbij horen geen kaders, dat is te merken aan een breed scala aan invloeden uit hedendaagse pop. Justin Bieber on steroids, The Weeknd met gitaar breakdowns, metal but sweet maar eigenlijk gewoon een vrienden duo, een tikje bipolair met liefde voor harde- en popmuziek.


A Life Aligned
A Life Aligned is een christelijke metalcore band en het epitoom van ambivalentie: hard als de hel met een hart voor de Heer. Ze brengen frisse metal met meer inhoud dan een partypack Pom-Bär. Met hun keiharde insteek op dansbare ideeën en het uitschreeuwen van rake teksten wordt de eeuwenoude boodschap van hoop nieuw leven ingeblazen.

za 09 dec 2023
Core, Paper, Scissors
Metropool Presents @ Innocent
Support: Another Now + A Bridge Too Far + A Life Aligned

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!