Menu
Cryptosis
za 02 okt 2021
Cryptosis
Album Release Show
Support: Wasteland Viper en Fatesealer

Let op! Dit is een regulier staand concert dus zonder 1.5 meter maatregel. Je kan dit evenement alleen bezoeken als je in het bezit bent van een geldige ticket i.c.m. een volledig vaccinatiebewijs óf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl

Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd dan houden wij ons aan de dan geldende maatregelen.

Cryptosis begrijpt dat het metal genre onderhevig is aan verandering. Metal is geëvolueerd in de loop der jaren en kent inmiddels vele sub-genres. Sommige veranderingen komen echter zo snel dat er sprake is van een revolutie en zo ontstaat ook Cryptosis: de veranderingen, ideeën en creatieve invalshoeken volgen elkaar in zo’n hoog tempo op dat de leden besluiten om afscheid te nemen van oude bandnaam Distillator en verder gaan als Cryptosis.

Een revolutionaire beslissing maar beide bands zijn dan ook niet met elkaar te vergelijken. De lef en vernieuwingsdrang druipt letterlijk van hun geweldige debuut Bionic Swarm af en we kijken ernaar uit om al die geweldige composities eindelijk live gespeeld te zien worden! Naast een verzengende set met het oog op de toekomst kijken de mannen van Cryptosis ook nog eenmalig terug op hun ook niet misselijke verleden en komt er dus als klap op de vuurpijl ook een setje Distillator nummers voorbij!Support: Wasteland Viper
Pak de vuige rock ’n roll van Motörhead, de met whisky doordrenkte blues van Guns N’ Roses en combineer dit met de energie van Airbourne. Wasteland Viper brengt deze invloeden samen in een vlammende rocksensatie.

In mei 2017 werd de EP ‘Unleash The Beast’ uitgebracht voorafgaand door de videoclip van singel ‘Get Your Fix’, die begin 2018 in de Top 50 van Twente werd gestemd. De band deed internationale ervaring op en perfectioneerde dit in hun live shows op o.a. festivals als Beerland, Green Vibrations en Popelucht.

De band is opnieuw de studio in gedoken en heeft tijdens de Covid pandemie gewerkt aan een nieuw album. De 10 nieuwe nummers die zijn opgenomen zullen deel uitmaken van het debuut album: ‘Dead Men Tell No Tales’.Fatesealer (f.k.a. Troops of Doom)
Fatesealer komt uit het oosten van Nederland en daar vormen bands als All Pigs Must Die, Wolfbrigade, Black Breath en At The Gates de inspiratie voor Fatesealer’s genadeloze mix van sludge, black en death metal. 

za 02 okt 2021
Cryptosis
Album Release Show
Support: Wasteland Viper en Fatesealer

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!