Menu
Davina Michelle (Metropool Open Air)
vr 02 sep 2022
Uitverkocht
Davina Michelle (Metropool Open Air)

Davina Michelle is sinds haar grote doorbraak in 2018 uitgegroeid tot een gevestigde naam die de grootste concertzalen in binnen- en buitenland (vergeet niet dat ze kilometers maakte als support van wereldster Pink! die ze tot haar fans kan rekenen) aan haar voeten heeft. Ze neemt geen deel aan het Eurovisie Songfestival maar steelt met haar performance wel de show ten overstaan van een wereldwijd miljoenpubliek. Haar debuutalbum is uitstekend ontvangen en staat vol met stevige pop-tracks, van powerballads tot dansbare songs.Het is slechts een kwestie van tijd voordat haar internationale carrière echt een vlucht gaat nemen. Ze is, met meerdere Edisons op zak, één van de meest succesvolle en populaire artiesten van dit moment die ook live alle verwachtingen weet waar te maken.  

Op 2 september een prachtige gelegenheid om deze wereldster in wording live aan het werk te zien op één van de mooiste concertlocaties van Nederland, het Openluchttheater in Hertme, tijdens Metropool Open Air! 

Support: Chris Egbers
Singer-songwriter Chris Egbers maakt onthaastende folk pop: liedjes met een duidelijke kop en staart, waarin ruimte is om weg te dromen. Inspiratiebronnen voor hem zijn artiesten als Bertolf, The War On Drugs en John Mayer, de bijzondere verhalen van andere mensen en zijn loopje naar de supermarkt. In zijn teksten combineert hij zijn fascinatie voor andersdenkenden en onderbelichte verhalen met zijn eigen belevingswereld. In 2022 releaset Chris zijn debuut-EP en is hij de focusact van Poppodium Metropool in het talentontwikkelingstraject Metro’s Finest. Vanavond speelt hij in kleine setting, we raden iedereen die er vanavond is om dat mee te pakken!

vr 02 sep 2022
Uitverkocht
Davina Michelle (Metropool Open Air)

Gerelateerde events