Menu
Dear Mother
vr 12 mei 2023

Dear Mother

vr 12 mei 2023
Dear Mother

DEAR MOTHER is ontsproten aan het creatieve en muzikale brein van gitarist Merel Bechtold, die de wereld rondtourt in o.a MaYan, Delain en The Gentle Storm. Enkel gitaar spelen is echter niet genoeg voor Merel en in de vorm van David Pear (ex-Deadly Circus Fire) vindt ze de perfecte partner in crime voor haar geesteskind. Merel: "Het was ongelooflijk moeilijk om een zanger te vinden die het allemaal kon. Cleans, distorted vocals, screams, charisma, creativiteit, een harde werkethiek en een groot hart. Hij heeft het allemaal. Muziek schrijven heeft nog nooit zo natuurlijk gevoeld. David vinden voelde als het winnen van de loterij.”

Na een succesvolle crowdfunding campagne, gesteund door een zeer trouwe fanbase genaamd de 'DEAR MOTHER FAMILY', namen Merel en David twaalf nummers op voor hun eerste studioalbum Bulletproof waarop ook drummer Joey Marin (ex-Delain) en bassist Werner Erkelens (Aviations) meespelen . Het album werd gecoproduceerd door Jimmy Alexander (Awaken I Am, Rain City Drive), gemixt door Mantis Audio en gemasterd door Niels Nielsen (In Flames, Starset). DEAR MOTHER's eerste singles 12 Years In Exile, Symbiose en Satellite werden opgepikt door de grootste redactionele metal afspeellijsten, zoals Kickass Metal, New Metal Tracks en New Core, Β naast bands als als Architects, Rob Zombie en Lamb of God, wat resulteerde in een miljoen streams in korte tijd. Een prestatie op zich voor een act zonder label en voor Merel het bewijs dat ze met Bulletproof iets goeds in handen heeft.

De muzikale chemie tussen David en Merel is zeer sterk. Dus zijn de twee druk bezig met het schrijven van nieuw materiaal dat in 2023 zal worden uitgebracht. Genoeg om naar uit te kijken dus, helemaal als je bedenkt dat DEAR MOTHER met dat ijzersterke materiaal in Enschede staat!vr 12 mei 2023
Dear Mother

€16,50(vvk)

Avondkassa € 19,00
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!