Menu
DI-RECT
do 06 okt 2022
Uitverkocht
DI-RECT
Support: Cosmic Crooner

19:30 uur Zaal open
20:00 uur Cosmic Crooner 
21:00 uur DI-RECT 

Al meer dan 20 jaar draait DI-RECT inmiddels mee en de mannen kunnen nu al terug kijken op een groot aantal hoogtepunten waaronder de nodige hits in de charts, een topnotering in de Top 2000 met ‘Soldier On’ dat in 2020 nieuw binnenkwam op nummer 12 in de lijst der lijsten, optredens op het strand van Scheveningen voor 125000 man publiek, uitverkochte shows in de AFAS, optredens op alle festivals die ertoe doen en de eerste Ziggo Dome show staat in de planning.  

Voor het echter zover is duikt DI-RECT met alle hits en albumtracks de clubs in. In de mooiste en intiemste zalen wordt er een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan het mooiste jongensboek dat deze mannen zich kunnen wensen en dat ze bovendien zelf helemaal schrijven. Op 6 oktober een ongetwijfeld geweldige avond met een band die al jaren in topvorm verkeert in Hengelo! 


Support: Cosmic Crooner
Cosmic Crooner is de alias van Joep Meyer. Door zijn zelfbenoemde Doowop Space Pop galmt muziek uit de jaren 60 en 70, maar vooral: iets gloednieuws! De meta teksten maken Cosmic Crooner een toeschouwer van het leven en de door soundtrack beïnvloede muziek neemt je mee naar naar een andere wereld.

Na de introductie van Cosmic Crooner op zijn debuut ‘Deep Down in Jazz’, zijn spannende tweede single ‘Popsicle Place’ en zijn romantische single 'Bolero' is Cosmic Crooner terug met ‘Reflexopolis’. Na vier succesvolle releases is het dan nu eindelijk tijd voor Cosmic Crooner om op het podium te gaan croonen.

do 06 okt 2022
Uitverkocht
DI-RECT
Support: Cosmic Crooner

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!