Menu
Doe Maar
di 02 nov 2021
Gecanceld
Doe Maar
Lijf aan Lijf

Tot onze grote spijt moeten we je melden dat deze show van Doe Maar vanwege ziekte van Henny Vrienten definitief komt te vervallen.

Bericht van de organisator:
Gistermiddag hebben we nog extra Doe Maar concerten aangekondigd, maar vandaag moeten we helaas de gehele Lijf aan Lijf tournee cancellen. Vanwege ziekte van zanger en bassist Henny Vrienten gaan de concerten niet door en zullen deze ook niet in een later stadium worden ingehaald.

Henny en de andere Doe Maar leden, alsmede de crew en natuurlijk alle fans, keken enorm uit naar de afscheidstournee. We betreuren allen dat de tournee geen doorgang kan vinden en we hebben Henny veel beterschap en sterkte gewenst.

We begrijpen dat dit een grote teleurstelling is maar we hebben helaas geen andere keuze. Alle kaartkopers zijn per mail op de hoogte gebracht. Het aankoopbedrag van de concert tickets wordt automatisch teruggestort. Er vindt volledige restitutie plaats van je ticket. Daar hoef je verder zelf niets voor te doen. 

In 2018 werd het veertigjarig jubileum van Doe Maar gevierd met een uitgebreide uitverkochte clubtour. “De bedoeling van onze vorige tournee was dat we terug wilden naar het clubcircuit, waar we vroeger niet konden spelen omdat we te groot waren. Wij wilden weer naar de kleine clubs, zoals we begonnen zijn, dichtbij de mensen. Dat is ons zo goed bevallen, dat we onszelf afvroegen: ’Waarom doen we dit niet nóg een keer?’. Dus dat gaan we doen.”, aldus Henny Vrienten. Ernst Jansz: “Met z’n vieren, lijf aan lijf, samen met onze vertrouwde blazerssectie op zo’n klein podium. Ik kijk er nu al heel erg naar uit.”

Wij ook want het wordt ouderwets genieten van een steengoede band wiens nummers de tand des tijds net zo goed hebben doorstaan als de bandleden zelf!Dit concert is een samenwerking tussen Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede en Metropool.

di 02 nov 2021
Gecanceld
Doe Maar
Lijf aan Lijf

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!