Menu
Dog Eat Dog
zo 31 okt 2021
Dog Eat Dog

Let op! Dit is een regulier staand concert dus zonder 1.5 meter maatregel. Je kan dit evenement alleen bezoeken als je in het bezit bent van een geldige ticket i.c.m. een volledig vaccinatie- of herstelbewijs óf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl

Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd dan houden wij ons aan de dan geldende maatregelen.

Dog Eat Dog is still going strong! Debuutplaat All Boro Kings gaat de geschiedenis is als één van de eerste albums waarop hardcore, punk en hiphop gemixt werd en als klap op de toch al explosieve vuurpijl had de band uit New Jersey ook nog eens een saxofonist in de gelederen. Het levert een aantal onvergetelijke festival party anthems op. Deze bijvoorbeeld:De band kende door de jaren heen een aantal bezettingswisselingen maar de belangrijkste posities worden al ruim 30 jaar gevormd door een stabiele selectie. Natuurlijk is Dog Eat Dog ouder geworden maar het energielevel bij live shows is nog uitzonderlijk hoog. Die energie krijgen de mannen ook terug en dus staat een optreden van deze All Boro Kings nog steeds synoniem aan een grenzeloos vette show. Who's the king? Deze dudes dus! Buigen hoeft niet, moshen echter wel!

zo 31 okt 2021
Dog Eat Dog

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!