Menu
Douwe Bob
do 19 mei 2022
Douwe Bob
Douwe Bob akoestisch in de Grote Kerk in Enschede

Rusten is niks voor deze wandelende collectie tegenstellingen. Daarvoor is Douwe Bob te veel lefgozer, cocktailshaker, womanizer, bohemien, romanticus, melancholicus, feestbeest, dichter, rock-’n-roller, charmeur, nachtbraker, schipper, songfestivaldeelnemer, beste singer-songwriter van Nederland, pokeraar, stijlicoon, stadsjongen en natuurmens… en dat allemaal verenigd in één persoon. 

Op zijn meest recente album Born To Win, Born To Lose komt het allemaal terug verpakt in een grote variatie aan rootsy Americana songs, geproduceerd door Daniël Lohues. Een plaat over troost, liefde, vriendschap, verlies en dood, over het leven zelf. Er valt veel te vieren en te genieten, maar aan verlies en verdriet ontkomt niemand. Accepteer het, laat het los, dát is de troostrijke boodschap van Born To Win, Born To Lose, een album dat een schouder wil zijn in onzekere tijden.

De liedjes van de plaat lenen zich bij uitstek voor akoestische vertolkingen en dat is precies wat Douwe Bob tijdens zijn Church Tour gaat doen. Op 19 mei in de Grote Kerk in Enschede!Dit seated concert is een samenwerking tussen Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede en Metropool.

do 19 mei 2022
Douwe Bob
Douwe Bob akoestisch in de Grote Kerk in Enschede

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!