Menu
vr 14 feb 2020
DRIPPIN': Bokoesam, Jiri11, S10, Mcoadboys
De dikste Nederlandse urban en hiphop acts live op het podium

Hiphop is booming en Nederland loopt over van het talent. Hoog tijd voor een avond waar je veel van dit talent ziet en hoort: DRIPPIN'! Natuurlijk heeft DRIPPIN' een aantal fijne dj’s in de gelederen (Guan trapt editie één af) die je de aller heetste urban en hiphop serveren maar bij DRIPPIN' ligt de nadruk ook op veel live acts op het podium. De eerste editie is alvast keihard met optredens van niemand minder dan Bokoesam, Jiri11, S10 en MCOAD!

Bokoesam

Samuel 'Bokoesam' Sekyere is de afstammeling van een Ghanese vader en een Nederlandse moeder. De Amsterdammer heeft zijn artiestennaam te danken aan zijn vrienden, die hem de bijnaam 'Bokoesam' gaven. Het is een mix van zijn naam Samuel en het Surinaamse woord 'bokoe' dat zich in het Nederlands vertaald naar 'stinkende vis' en als scheldwoord wordt gebruikt jegens Afrikanen.
Bokoesam begon op zijn 17e met het maken van muziek. Inmiddels is hij goed voor miljoenen YouTube views, artikelen op diverse platforms en treedt hij op door het hele land. De rapper werkte onder meer samen met Fresku, Hydroboyz, FS Green, SBMG, Keizer, Cho, Broederliefde, Kalibwoy, Jowy Rosé en Ronnie Flex. Beter hou je hem in de gaten! Daar kan je vanavond mee beginnen!

Jiri 11

Jiri11 loopt over van ambitie, muzikaliteit, energie en ideeën. Deze uit Venlo afkomstige rapper kan je kennen van ANBU, waarmee hij hits scoorde als ‘Barkie Op Zak’ en ‘Glo’d Up’. Shows verkochten in no-time uit evenals de merchandise van de band. Maar nu is Jiri, die overigens virtuoos flamenco gitaar kan spelen, solo en klaar om de wereld te veroveren. Daar valt Enschede ook onder en we weten zeker dat vriend en vijand los gaat op de kunsten van deze rapper, die zelfs een zachte G hard laat aankomen!

S10

De in 2000 geboren Stien den Hollander vertelt door middel van rap, zang en spoken word haar meest persoonlijke verhalen. Haar meeste recente EP is ‘Lithium’ op Noah's Ark, dat door 3voor12 'de eerlijkste hiphop-plaat van het jaar' werd genoemd. In haar muziek is S10 oprecht en dat is soms best duister. Donkere trap producties, meeslepende teksten maar ook zeker dansbare tracks als ‘Gucci Belt’ en ‘FunX Hitje’, S10 kan het allemaal en deze hiphop-chick geeft het begrip girlpower een nieuwe dimensie. Ze imponeerde op Noorderslag en dat gaat ze op DRIPPIN' weer doen!

MCOAD Boys

2 mc’s and one dj. Die MC’s, of rappers, zijn K’tje en Nicky en die DJ is Wouty. Ze kennen elkaar van de schoolpleintjes in Almelo waar wordt begonnen met rappen, freestylen en de eerste battles gestreden worden. De net-twintigers delen hun liefde voor zowel moderne hiphop als oldschool en dat hoor je dus ook terug. MCOAD heeft ambitie genoeg en nam succesvol deel aan de Deventer Rap Riots en hiphop competitie Most Wanted. Vanavond bijten ze tijdens DRIPPIN' het spits af!

vr 14 feb 2020
DRIPPIN': Bokoesam, Jiri11, S10, Mcoadboys
De dikste Nederlandse urban en hiphop acts live op het podium

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!