Menu
vr 08 nov 2019
Uitverkocht
Duncan Laurence
Winnaar van het Eurovisie Songfestival 2019
Support: Benedict Cork

Ding-a-dong!
Toen de bel klonk voor de 12e ronde van het Eurovisie Songfestival op zaterdag 18 mei zong Duncan Laurence heel Europa knock-out met Arcade. Voor het eerst in maar liefst 44 jaar winnen we het Songfestival en neemt Duncan de fakkel over van Teach In!

Het is natuurlijk volledig terecht dat Duncan wint. Het is de winst van het liedje. Een steengoed liedje, sober gebracht zonder rare fratsen. En daar mogen we dankbaar voor zijn en dat zijn we! Die dankbaarheid tonen we middels een oorverdovend applaus op 8 november als de winnaar van het Eurovisie Songfestival hier Arcade komt laten horen, maar ook laat zien dat hij nog veel meer in zijn mars heeft en dat Nederland, Europa en de rest van de wereld nog lang niet van hem af is. Gelukkig maar!

Support: Benedict Cork
In de zomer van 2018 brengt Benedict Cork zijn eerste EP uit en dan kan hij prompt Elton John tot zijn fans rekenen: Sensational zegt hij over single Ghost en ‘A name to look out for. ‘’ Er volgt een tweede EP, een tour met Brit Award winaar Tom Walker en Emily King, schrijft hij mee aan Adam Lambert’s single ‘Feel Something’ en staat hij op dezelfde festivalposters als Stevie Wonder en Lionel Richie. Internationale klasse vanavond dus in de support bij Duncan Laurence, kom op tijd om het niet te missen!

vr 08 nov 2019
Uitverkocht
Duncan Laurence
Winnaar van het Eurovisie Songfestival 2019
Support: Benedict Cork

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!