Menu
Dying Fetus + Nasty + Frozen Soul
za 04 feb 2023
Dying Fetus + Nasty + Frozen Soul
Veelzijdige avond metal!
Support: Cabal
18:00 uur Zaal open
19:00 uur Frozen Soul
19:45 uur Cabal
20:30 uur Nasty
21:30 uur Dying Fetus 


Een band met een uit duizenden herkenbare sound die bruut maar toch ook melodieus is. Absolute grootheden uit het genre en als moddervette bonus krijg je op 4 februari ook nog eens Nasty, CABAL en Frozen Soul voor je kiezen. Mooie veelzijdige avond metal!

Dying Fetus
Bruut en toch catchy; een combinatie die niet direct voor de hand ligt als je praat over death metal maar dan heb je buiten Dying Fetus gerekend. Doordat deze band technisch gezien op hoog niveau speelt en door hun toevoegingen van hardcore en grind invloeden steken ze het hoofd nadrukkelijk boven het maaiveld uit en dat al sinds 1991, het jaar waarin death metal zo ongeveer explodeert. Dying Fetus heeft in de jaren een prima reputatie opgebouwd als solide live band en een uit duizenden herkenbare sound die door geen enkele band te kopieren is. Recent verschenen single is weer vinatge Dying Fetus en met de komst van de band naar Hengelo kunnen we ons opmaken voor een beste bak muzikale krachtpatserij!


Nasty
Sinds hun oprichting in 2004 versplinterd NASTY vanuit België podia over de hele wereld met hun metallic hardcore en dan maakt het niet uit of die podia nou in Europa, Azië of in noord- of Zuid-Amerika staan. De riffs rammen hard als een ploertendoder, de drops komen harder op je neer dan een rotsblok en zanger Matthi trekt elke show weer een vers paar longen uit de kast om uit zijn lijf te schreeuwen. Qua werkethiek zit het op het podium maar ook in de studio prima en dat is goed nieuws voor zowel fans als band want een goed gevulde merchandise stand is noodzaak voor deze band die elk optreden weer een hoop nieuwe vrienden weet te maken met hun verpletterende performances.


CABAL
CABAL is een van de meest brute en veelbelovende heavy acts afkomstig uit Kopenhagen, Denemarken. De band streeft naar een viscerale en doom geladen sfeer in zowel hun muziek als hun visuele expressie. De productie is glashelder, terwijl het songmateriaal inspiratie put uit alles van black- en deathmetal tot djent en hardcore. Verpletterende instrumentals, een beklemmende sfeer en donkere persoonlijke teksten die met een meedogenloze intensiteit worden gebracht zijn de pijlers voor de sound, terwijl er nog steeds ruimte is voor experimenteren en uitbreiding van CABAL's kenmerkende geluid.


Frozen Soul
Frozen Soul uit Dallas Texas doet hun naam eer aan als het geluid van death metal op zijn koudst en klassiekst. Riff na slow, grinding riff, er is geen misverstand over de thema's van isolatie en lijden die de massieve sonische wanden van dit vijftal doordringen. Ijzingwekkende opener van een geweldige, veelzijdige avond metal.

za 04 feb 2023
Dying Fetus + Nasty + Frozen Soul
Veelzijdige avond metal!
Support: Cabal

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!