Menu
vr 03 jul 2020
Eefje De Visser - Bitterzoet De Concertfilm
Seated vertoning van de concertfilm vol prachtige muziek, sierlijke choreografie en een uitgewerkte lichtshow

In januari dit jaar verscheen Bitterzoet, Eefjes vierde album. Het album werd met veel enthousiasme ontvangen en ook de eerste (try-out) concerten met haar nieuwe band waren een groot succes. Verder dan dit voorproefje kwam het helaas niet... De uitverkochte releasetour door Nederland en België stond op het punt te beginnen toen de Coronacrisis uitbrak.

"De liveshow die we hadden voorbereid, moest een zwoele trip worden vol samenzang en electronica", vertelt Eefje. "Met invloeden van dance en nostalgische pop, maar ook flarden van sierlijke choreografie en een uitgewerkte lichtshow. We keken er echt enorm naar uit de nieuwe nummers te spelen." Met de concertfilm wil Eefje niet alleen haar team steunen maar ook haar fans een ervaring brengen die hier dichtbij komt, waarin popmuziek, choreografie, licht en decor een artistiek geheel vormen.

 

Eefje en haar band zijn in topvorm en willen daarom de volledige liveshow alsnog in première laten gaan via deze concertfilm, live opgenomen in de beste audio-en beeldkwaliteit in haar huis en studio waar ze Bitterzoet ook maakte. De inkomsten worden verdeeld onder haar team, de vaste band en crew, en iedereen die meewerkt aan het ontwikkelen van de film. "Zo hoop ik dat we van deze lockdown-nood een deugd kunnen maken, zowel voor mijn fantastische, toegewijde team en voor mijn awesome publiek!"

De film zal te zien zijn op 3 juli om 21:00 uur.

Eefje stond op het punt om aan haar uitverkochte release tour te beginnen, waar meer dan 15.000 concertkaartjes verkocht waren. Deze zomer stonden festivals als Rock Werchter en Lowlands op het programma. Haar album ‘Bitterzoet’ stond op #1 in de Belgische charts en op #3 in Nederland. De plaat kreeg lovende 4 - 5 sterren recensies in onder meer NRC Handelsblad, de Volkskrant, Trouw, Humo, De Standaard en Focus Knack.  

Koop je een ticket dan krijg je toegang tot de seated vertoning van de film in onze Hertog Jan zaal in Enschede. Je kan maximaal 2 kaarten per persoon bestellen. Vooraf een hapje eten of drinken in ons Muziekcafé kan uitsluitend op reservering. Er is geen verkoop aan de avondkassa, kaarten zijn dus enkel in de voorverkoop online verkrijgbaar.

Wil je de film liever thuis live streamen dan kan je daar een kaartje voor halen via deze link. De technische ondersteuning van deze stream loopt via Ticketmaster, heb je problemen met de link of je code neem dan contact op met Ticketmaster.vr 03 jul 2020
Eefje De Visser - Bitterzoet De Concertfilm
Seated vertoning van de concertfilm vol prachtige muziek, sierlijke choreografie en een uitgewerkte lichtshow

Gerelateerde events