Menu
Eefje de Visser
vr 21 okt 2022
Laatste kaarten

Eefje de Visser

vr 21 okt 2022
Laatste kaarten
Eefje de Visser
IJzersterke Nederlandstalige liedjes met donkere drums, dromerige synths en de catchy, zwoele sound die we van Eefje kennenDonkere drums, warme synths, catchy songs en een bezwerende stem. Met drie succesvolle albums op zak, een reeks uitverkochte clubtours in de Benelux en verschillende Europese supportshows, wordt Eefje inmiddels ook buiten de taalgrenzen opgepikt. Vier jaar na haar laatste plaat Nachtlicht komt nu haar vierde uit: `Bitterzoet`, een filmische popplaat vol zwoele elektronica en dance invloeden.Op Bitterzoet beschrijft Eefje in haar herkenbare stijl een dromerige wereld die zich net als magic hour bevindt tussen dag en nacht en tussen zoet en bitter. Eefje de Visser: “De plaat moest voelen als een trage trip, een romantisering van de werkelijkheid, pijnlijke ervaringen gemixt met warmte. De titel heeft ook een link met de smaak van drank, het maakt de wereld mooier, maar het escapisme kan ook wrang en onecht zijn. Die schemerzone tussen fantasie en realiteit is veel terug te horen op de plaat. Bitterzoet’ stond op #1 in de Belgische charts en op #3 in Nederland. De plaat kreeg lovende 4 - 5 sterren recensies in onder meer NRC Handelsblad, de Volkskrant, Trouw, Humo, De Standaard en Focus Knack.

In september 2020 speelde Eefje de Visser op het Reeperbahn festival in Duitsland waar ze een nominatie voor de Anchor Award in de wacht sleepte “You don’t need to understand a single word to hear the beauty of Eefje’s de Vissers music". Daarnaast won ze de laatste maanden de volgende prijzen:
* Artist of the year 2020 by Oor Magazine

* Winner of 2 Edisons 2021 'Alternative' & 'Best Album'

* Winner of Best Artist 3FM Awards 2021

* Winner of the Gouden Notekraker 2020

* Winner of Schaal Van Rigter 2020

* Winner of the Buma Award Best alternative album 2020

* Winner of the 3voor12 Award best album 2020

* Winner Red Bull Elektropedia award Best videoclip 2020

* Nominee Anchor Award Reeperbahn Festival 2020

vr 21 okt 2022
Laatste kaarten
Eefje de Visser
IJzersterke Nederlandstalige liedjes met donkere drums, dromerige synths en de catchy, zwoele sound die we van Eefje kennen

€21,25 (vvk)

Avondkassa € 23,50
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!