Menu
vr 14 dec 2018
EUT
Go if you like: Dandy Warhols, Asteroids Galaxy Tour
Support: Get Jealous
De Nederlandse Dandy Warhols?

Maar dan met een zangeres, minder trippy en dansbaarder. De levenslust knispert uit je luidsprekers als je een track van deze Amsterdammers opzet. Debuutsingle Supplies is superaanstekelijk (zei iemand daar Asteroids Galaxy Tour?) en zorgt voor een vliegende start. EUT wordt de meest geboekte band van de Popronde, wordt door 3voor12 uitgeroepen tot leukste band van Noorderslag, is Deezer Next act van 2018 en 3FM Talent. Nog geen plaat (daar kijken we dus reikhalzend naar uit en hij komt eraan!) maar al wel grossieren in ijzersterke singles. Hieronder de aller-aller-aller- nieuwste. Weer lekker!

Ik hoor ook The Pixies, Yeah Yeah Yeahs, Blur, Weezer, Hole, Wilco, Garbage….

Het is evident dat EUT dol is op alternative uit de jaren 90. De liedjes van EUT zijn puntig, catchy, hebben een prettig braampje en in de vorm van Megan de Klerk heeft de band ook nog eens een energiek boegbeeld. Wij zagen ze al enkele malen maar staan ook vanavond weer in de zaal om één van de leukste bands van Nederland te zien. Zou jij ook moeten doen.

Metropool & The Daily Indie. Indie-liefhebbers komen door deze samenwerking zeker aan hun trekken. Vanaf beide kanalen kun je de samenwerking tegenkomen in de vorm van acties, interviews, artikelen over de betrevende show! Leden van The Daily Indie kunnen gratis naar The Daily Indie presents concerten in Metropool.

Support: Get Jealous

Muziek maken doe je met plezier maar een beetje activisme en feminisme is ook nooit ver te zoeken. Get Jealous heeft namelijk niet alleen noten op de zang. De nummers razen voorbij in de beste ouderwetse punktraditie. Voor de oudere liefhebbers: denk een beetje aan The Slits en Girls At Our Best, de jongere liefhebber kan denken aan Bleached of aan La Luz op een dosis uppers.

vr 14 dec 2018
EUT
Go if you like: Dandy Warhols, Asteroids Galaxy Tour
Support: Get Jealous

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!