Menu
Eva Lima - EP release
do 19 jan 2023
Eva Lima - EP release
Support: Lateesha + 21 Lights

Zangeres Eva Lima maakt elektronische pop en housemuziek, geïnspireerd door artiesten zoals Stromae, Billie Eilish en Tove Lo. Haar doel is het om haar publiek kracht te geven en meer aandacht te creëren rond mental health door songs te schrijven over haar eigen waarneming en ervaringen. 

Eva’s muziek heeft tot nu toe rond 800.000 streams op Spotify alleen bereikt, sommige songs werden gedraaid op nationale radiostations zoals 538, SlamFM, RTV Oost en RadioNRW. Haar nieuwe EP ‘Noise’ komt uit op 20 januari 2023, hierin omschrijft zij heel eerlijk en persoonlijk haar wereld. 

Op haar EP Releaseshow zal Eva samen met haar band (bestaande uit Niek Meijer en Owen Vos) de songs van de EP, gemengd met eerder uitgebrachte songs en andere aanstaande releases spelen.

DJ ’21 Lights’ draait na het concert Deep House.


Support: Lateesha
Naakt en rechtdoorzee. Het zijn de vragen aan de vader die ze niet kent; de ergernissen aan de jongen die haar vermoeid als hij praat; de gevoelens van gemis. Ze komen samen in Nederlandstalige popsongs waarin kwetsbaarheid en kracht centraal staan. Een mix van de eerlijkheid van MEAU en de attitude van Tabitha. Bij Metropool gaat Lateesha haar songs met gitaar akoestisch ter gehore brengen. Geen nep, geen opsmuk, maar met de billen bloot.

do 19 jan 2023
Eva Lima - EP release
Support: Lateesha + 21 Lights

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!