Menu
vr 03 mei 2019
Feng Suave
File under: Young Gun Silver Fox - Mac DeMarco - James Vincent McMorow
Support: Zeeland

Feng Suave is het geesteskind van 2 Daniels: Daniel de Jong en Daniel Leonard Elvis. Ze schrijven de nummers van Feng Suave en voeren ze uit, soms met zijn tweetjes en soms met band. Qua geluid zijn ze lastig te pinpointen maar we proberen het toch. Pak gelijke delen Mac DeMarco en James Vincent McMorow en je zit in de buurt van wat ze maken en wat ze zelf omschrijven als slackersoul.

Het klinkt vooral heel erg lekker en relaxed en live ging het er op festivals als Noorderslag en ITGWO in als koek. De streams op YouTube en Spotify lopen inmiddels in de miljoenen en na een EP is het wachten op een full length album. En op die show in Enschede dus want die is op 3 mei, maar die tijd vullen we gewoon met het luisteren naar de muziek die we nu al voorhanden hebben.Support: Zeeland
"Het duo Zeeland is onstaan in een desolate cabin in het woestijngebied Joshua Tree, California. De producers Rutger van Woudenberg en Tom Meijer besloten tezamen Los Angels haar hectiek te verruilen voor de stilte van Joshua Tree waar zij naartoe reden in een met opname materiaal vol geladen Jeep.

Geinspireerd door de wijdse omgeving en hun gedeelde passie voor melancholiek, kwamen zij uit bij een mix tussen dromerige lo-fi collages en rauw klinkende drum machines. Datzelfde contrast is terug te horen in de vocalen, die beide heren op zich nemen."

 

vr 03 mei 2019
Feng Suave
File under: Young Gun Silver Fox - Mac DeMarco - James Vincent McMorow
Support: Zeeland

Gerelateerde events