Menu
vr 29 mrt 2019
Fiddler's Green
Support: The Bud Spencer Rock Explosion (reunion show)

Irish Speedfolk met verve gebracht door een Duitse band. Je raadt het al: Fiddler’s Green komt naar Enschede en dat betekent feest! De teller staat voor deze Duitsers inmiddels op ruim 1500 shows op internationale podia en festivals waaronder Pinkpop, Lowlands, Zwarte Cross en Paaspop. Een begrip in Duitsland en ver daarbuiten dus!

Met 16 albums op hun conto heeft deze band voldoende nummers om er een geweldige avond van te maken, en geweldig gaat het worden op 29 maart in Enschede! Het feest begint al met het voorprogramma want ook The Bud Spencer Rock Explosion staat vanavond op het podium met een speciale reünie show!

Support: The Bud Spencer Rock Explosion (reunion show)
The Bud Spencer Rock Explosion doet hun naam eer aan, want explosief is het zeker. Invloeden vanuit de country, polka, blues en zelfs wat punk passeren de revue in de nummers van dit gezelschap. Een flinke dosis humor is ook een vast ingrediënt bij shows van deze band. De nummers gaan over zaken waar iedereen over mee kan praten: problemen met je auto of je geliefde, het mooie weer en tig andere triviale zaken. Uit het leven gegrepen dus!

vr 29 mrt 2019
Fiddler's Green
Support: The Bud Spencer Rock Explosion (reunion show)

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!