Menu
do 03 sep 2020
Safe show
Film: Stamping Ground
I.s.m. Concordia Enschede

Dit concert is een SAFE SHOW:

Geniet onbezorgd en veilig van live muziek!

  • Een Safe Show is geboekt om in coronatijden op een veilige manier van live muziek te kunnen blijven genieten! Een concert dat is aangemerkt als Safe Show gaat altijd door tenzij bijvoorbeeld de artiest zelf ziek wordt. Dus koop een ticket en geniet onbezorgd! Stay safe, see you soon.
  • Een Safe Show staat voor een complete avond uit, tickets zijn inclusief diner verkrijgbaar. Via het ticketmenu kan je een lekkere maaltijd voorafgaand aan de show veilig stellen.
  • Safe Shows voldoen aan alle door de overheid gestelde maatregelen om de verspreiding van Covid-19 te voorkomen.
  • Alle shows zijn seated, waardoor de capaciteit beperkt is. Kaarten zijn enkel verkrijgbaar in de voorverkoop.
  • Alle betalingen gaan contactloos. 

 

Kralingen – Holland Pop Festival
Ook wel bekend als Kralingen Popfestival Stamping Ground. Het Nederlandse antwoord op Woodstock. Aan de line-up ligt het in elk geval niet. Op 26, 27 en 28 juni 1970 kunnen bezoekers voor 35 gulden genieten van nationale maar ook een groot aantal internationale grootheden op 2 podia in het Kralingse Bos.

Jefferson Airplane, Santana, Canned Heat, The Byrds, Dr. John, Caravan, Fairport Convention, Soft Machine en Pink Floyd zijn namen die nog altijd tot de verbeelding spreken en allemaal stonden ze op dit eerste Nederlandse totaal festival waar je gratis mocht kamperen, waar er boetieks waren, kunstmarkten, filmvertoningen en waar ook een kindercrèche aanwezig was.

Het festival was haar tijd dus ver vooruit. In 2020 is het precies 50 jaar geleden dat het legendarische Holland Pop Festival ‘Stamping Ground’ plaatsvond in Kralingen. Ter ere van dit 50-jarig jubileum is de Directors Cut van de Nederlandse concertregistratie ‘Stamping Ground’ uitgekomen en die kan je vanavond bekijken. Herbeleef Kralingen 1970 op het grote doek!

do 03 sep 2020
Safe show
Film: Stamping Ground
I.s.m. Concordia Enschede

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!