Menu
Floor Jansen (Metropool Open Air)
za 03 sep 2022
Uitverkocht
Floor Jansen (Metropool Open Air)
Metropool Open Air in Hertme.

Inmiddels heeft heel Nederland kennis gemaakt met Floor Jansen door haar deelname aan het televisieprogramma Beste Zangers. Haar optredens met vertolkingen van onder meer ‘Que Se Siente’ van Rolf Sanchez, Lady Gaga's hit 'Shallow’ en haar Engelse versie van Ruben Annink's 'Van De Liefde Weet Ik Niks' bestormen de charts en betekenen haar grote doorbraak bij het Nederlandse publiek. Haar uitvoering van The Phantom Of The Opera samen met Henk Poort is voor velen het hoogtepunt uit de historie van het programma.

In de jaren daarvoor was Floor vooral wereldberoemd buiten Nederland als zangeres en boegbeeld van de Finse metalband Nightwish waarmee ze jaarlijks voor vele honderdduizenden fans over de hele wereld optreedt. Daarvoor vierde ze al grote successen als zangeres en mede tekst- en songwriter van de Nederlandse metalband After Forever en haar eigen band ReVamp en neemt ze een plaat op met Noorse gitarist Jørn Viggo Lofstad.

Floor Jansen heeft ondertussen ruimschoots bewezen dat ze met alle genres uit de voeten kan en dat ze op alle fronten indruk weten met haar ijzersterke performance. Op 3 september kan je deze wereldster live aan het werk zien in Hertme waar ze met haar band een mooie dwarsdoorsnede uit haar indrukwekkende carrière gaat laten horen!Jack Jarryd
‘Evolve’ is het eerste teken van leven van Jack Jarryd. De jonge artiest gaat daarbij voortvarend van start. Met veel elan en overgave stort de zanger zijn hart uit met een reeks dynamische songs. Zijn stem is zijn schild en zijn wapen, wanneer hij laveert van pop naar rock, of een gevoelige pianoballad. In zijn performance zoekt hij altijd naar de ultieme connectie met het publiek, waarin hij soms intiem en innemend is, maar vooral energiek en zijn liefde voor rock&roll niet onder stoelen of banken steekt.

za 03 sep 2022
Uitverkocht
Floor Jansen (Metropool Open Air)
Metropool Open Air in Hertme.

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!