Menu
Frank Boeijen
za 09 okt 2021
Frank Boeijen

Let op! Dit is een regulier staand concert dus zonder 1.5 meter maatregel. Je kan dit evenement alleen bezoeken als je in het bezit bent van een geldige ticket i.c.m. een volledig vaccinatie- of herstelbewijs óf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl

Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd dan houden wij ons aan de dan geldende maatregelen.

De liedjes van de Nijmeegse zanger en liedjesschrijver zijn inmiddels stevig verankerd in het muzikale landschap in Nederland en België. Met een carrière van inmiddels 40 jaar en 28 albums heeft hij het huidige Nederlandse muzieklandschap mede vormgegeven. 

Van oktober tot begin december 2021 treedt Frank Boeijen met zijn band op in een aantal poppodia in Nederland. Een uitzonderlijke gebeurtenis, want het is inmiddels bijna 20 jaar geleden dat hij in deze zalen te gast was. Een optreden van Frank Boeijen volgt nooit platgetreden paden.

Naast nieuwe composities brengt hij ook werk uit zijn immens oeuvre dat klassiekers bevat als Zwart Wit,  De Verzoening, Kronenburg Park, Zeg me dat het niet zo is. De unieke sfeer, het karakter van de clubs en een setlijst vol hits en recent werk zullen bijdragen aan een onvergetelijke avond, waarin Frank je meeneemt op een muzikale reis door de tijd. 

‘Frank Boeijen weet als vanouds vernieuwend voor de dag te komen. Hij verkeert in artistieke topvorm. Zijn stem heeft aan betekenisvolle gloed gewonnen. Er valt veel te genieten tijdens zijn concerten.’ (Popmagazine Heaven)

za 09 okt 2021
Frank Boeijen

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!