Menu
Fratsen + Dancing Dollekamp
vr 26 nov 2021

Fratsen + Dancing Dollekamp

vr 26 nov 2021
Fratsen + Dancing Dollekamp
Farewell show Roeland. Wel gewoon feestelijk.

Let op! Dit is een regulier concert dus zonder 1.5 meter maatregel. Je kan dit evenement alleen bezoeken als je in het bezit bent van een geldige ticket i.c.m. een volledig vaccinatie- of herstelbewijs óf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl

Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd dan houden wij ons aan de dan geldende maatregelen.

(Heart)BREAKING NEWS

Bijzonder concert Dancing Dollekamp & Fratsen in Metropool. 

Of hoe je treurig nieuws kunt omzetten in een feestje....

Roeland Drost, toetsenbeuker, zanger en theaterdier neemt noodgedwongen afscheid van Fratsen. Zoals bekend is Fratsen onlangs liefdevol opgeslokt door die andere band van van anarcho-tukker Andre Manuel: Dancing Dollekamp.

Best kut, deze aderlating maar ook een reden om Roeland en jullie op een spetterend uitzwaai-concert te trakteren. Tandem Fratsen/Dancing Dollekamp gaat dit keer dus niet in een kringetje een beetje semi akoestisch  gevoelig zitten doen. (Voor wie dat prefereert, je kan binnenkort terecht bij de Pol in Diepenheim waar ze voor de laatste keer “Volksheil” opvoeren en meteen een live album opnemen.)

Wat ze wel gaan doen is rauschen, gierend uit de bocht vliegen en lol maken, heel veel lol.

Op de set staan nummers van beide bands en enkele nooit eerder gespeelde song uit het Krang tijdperk. En er mag gedanst worden maar wel een beetje in de maat graag.

vr 26 nov 2021
Fratsen + Dancing Dollekamp
Farewell show Roeland. Wel gewoon feestelijk.

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!