Menu
Fusus
vr 23 sep 2022
Gecanceld
Fusus
fusus presents IN U NI

Let op! Dit is de fusus show van 20:15 uur, er is ook een show om 22:15 uur. Tickets voor de show van 22.15u vind je hier.

Multi-instrumentalisten en producers Ruben Maathuis, Koen Vosmeijer en Koen Klunder versmelten klassiek slagwerk met elektronische muziek. Met een verzameling aan ontlede drumsets, melodisch slagwerk, synthesizers, effecten en samples creëren ze een filmisch, gelaagd geheel waarmee ze de grenzen van jazz, klassiek, ambient, house en techno doen vervagen.

fusus’ nieuwste werk IN U NI is een zoektocht naar harmonie tussen de wereld die we zelf hebben gecreëerd (artificieel) en hetgeen we erven van de aarde (natuurlijk). IN U NI live is een bijzondere beleving: in een intieme setting neem je vlak naast de instrumenten plaats en zie je tot in detail hoe het trio iedere noot creëert. Via studio headphones, sub-speakers en omringd door een wereld van licht voert fusus je mee naar een ander universum. Een bijzondere ervaring op een bijzondere plek, namelijk de voormalige drukpershal van dagblad Tubantia (Getfertsingel 41) in Enschede, op 23 september. 



vr 23 sep 2022
Gecanceld
Fusus
fusus presents IN U NI

Gerelateerde events