Menu
vr 12 okt 2018
G. Love (Solo Acoustic)
The Streetside Blues

De Amerikaanse blues- en americana artiest G. Love speelt in oktober vier shows in Nederland. De shows beloven bijzonder te worden: G. Love speelt tijdens deze tour solo én akoestisch. De kaartverkoop start op vrijdag 29 juni om 10:00 via de website.

G. Love is een Amerikaanse zanger en gitarist en voorman van de band G. Love & The Special Sauce. De traditionele blues en americana is overduidelijk te horen, maar tegelijkertijd verwijst G. Love in zijn muziek ook regelmatig naar de soul, rock & roll en zelfs naar vroege Amerikaanse hip-hop ritmes.

Zelf omschrijft G. Love zichzelf trots als een "road dog", die "zal toeren totdat ik van de aarde val". G. Love staat met name bekend om zijn energieke live-shows, waarmee hij onder andere al heeft getourd met Dave Matthews en Jack Johnson. Met Jack Johnson heeft G. Love een bijzondere band, ze leerden elkaar kennen tijdens het surfen in Hawaii en namen samen muziek op. G. Love brengt zijn muziek uit op het gerennomeerde Brushfire Records, het label van Jack Johnson wat ook de thuisbasis van Donavond Frankenreiter is.

Alles wat G. Love doet, komt voort uit zijn bedoeling om het "rauw, actueel en echt" te houden. Zijn stijl is gruizig, maar altijd eerlijk en direct. Het is een aanpak die hij in de loop der jaren tot in perfectie heeft verbeterd: "wees origineel en wees trouw aan wat je doet".

Dat G. Love ook solo én akoestisch een indrukwekkende show zal geven, staat vooraf al vast.

vr 12 okt 2018
G. Love (Solo Acoustic)
The Streetside Blues

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!