Menu
Go! Go!! Durango!!! - Album Release
zo 23 okt 2022
Go! Go!! Durango!!! - Album Release
Muzikale duizendpoot Thomas 'Thozes' komt met band en nieuwe nummers naar Enschede.
Support: Tim van Doorn en Money & The Man

Go! Go!! Durango!!! is sinds 2012 het project waar muzikale duizendpoot Thomas (Thozes) Meeuwis (Woodstock the Story, Fortunate Sons, …) zijn eigen liedjes in onder brengt, en wat standaard in waakvlam-modus verkeert. Zo nu en dan, wanneer er wat ademruimte is tussen de vele andere projecten door, krijgt dit project wat extra zuurstof waardoor het vuurtje weer even wat opgestookt kan worden. 

Sinds de lockdown begon in 2020, was er ineens aan ademruimte geen gebrek, dus kon die langverwachte plaat eindelijk afgewerkt worden, en werden uit het niets de eerste singles uitgebracht. Sindsdien werd er al voorzichtig een beetje warmgespeeld in Nederland, Duitsland en België en nam hij met zijn band een online sessie op voor MetroTV.

Op 23 oktober verschijnt zijn nieuwe album en neemt hij nog diezelfde dag zijn voltallige band mee om eindelijk de gehele plaat aan je voor te stellen en als klap op de vuurpijl is de toegang gratis!

De band
Tim Beudel: Drums, Zang
Erik Rademakers: Bas
Wout Sluiter: Toetsen
Pim Kokkeler: Gitaar, Zang
Ralf Böggering; Gitaar, Zang
Thozes: Zang, Gitaar

Thomas haalt zijn inspiratie onder andere bij bands als Radiohead, The Beatles, Motorpsycho, Big Star, Nirvana en The Band, maar luisterde tevens ook goed naar songwriters als Elliott Smith, Jon Brion, Ron Sexsmith en Ben Folds.Support: Tim van Doorn
Tim van Doorn uit Antwerpen is allesbehalve een onbekende in Enschede. Hij maakte furore met punkband Clueless, en dook geregeld op als sidekick van onder andere Arthur Adam.
Sinds zijn vertrek naar Antwerpen nam hij platen op (en mixte ze vaak ook) voor onder andere Tim Vantol, Joe McMahon, Billy Liar, I Against I, Craig's Brother en vele anderen. Ook nam hij zelf nog een handvol platen op, zij het solo, zij het met Adrian Delange als St. Plaster.

Geïnspireerd door de coronapandemie van 2020 begon hij een akoestische punkrockopera te schrijven over de ondergang van een man, geradicaliseerd door sociale media tijdens het hoogtepunt van de coronapandemie. De opnames hiervan zijn inmiddels in volle gang. Verwacht de nieuwe plaat "Riots Are Fine" ergens eind 2023.Support: Money & The Man
wist fans aan zich te binden en muziekpers te overtuigen met de zweterige garage-blues en intense indie-rock&roll van hun zelfgetitelde debuut uit 2018. Bulldozer-riffs en drums die over je heen galopperen als schuimbekkende paarden. Opvolger Money No Time - Time No Money is geboren uit dezelfde furie en energie, maar de songs zijn puntiger en bevatten nog meer memorabele hooks.

zo 23 okt 2022
Go! Go!! Durango!!! - Album Release
Muzikale duizendpoot Thomas 'Thozes' komt met band en nieuwe nummers naar Enschede.
Support: Tim van Doorn en Money & The Man

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!