Menu
Gogbot Expo (9 t/m 12 sep)
zo 12 sep 2021
Gogbot Expo (9 t/m 12 sep)
Audiovisuele installatie van kunstenaar Julius Horsthuis

Ook dit jaar zijn we graag weer onderdeel van het Gogbot Festival in Enschede. Van donderdag 9 september tot en met zondag 12 september is er in Metropool Enschede een Gogbot Expo te bewonderen.

Tentoonstelling Julius Horsthuis (9 t/m 12 september, Metropool Enschede)

Ga mee op een filmische reis waar de pure schoonheid van wiskunde, natuur en architectuur samenkomen en inspireren tot introspectie en ontzag.

Deze audiovisuele installatie van kunstenaar Julius Horsthuis presenteert een nieuw bestaan: een meeslepende, eeuwige realiteit, los van de complexiteit van het alledaagse. In deze nieuwe wereld zijn we vrij om onszelf te visualiseren in het grotere geheel.

Donderdag 9 september: 20:00 t/m 00:00 uur.
Vrijdag 10 en zaterdag 11 september: 12:00 t/m 00:00 uur.
Zondag 12 september: 12:00 t/m 18.00 uur.

Een Passport (Gogbot Passe Partout) is nodig om toegang te krijgen tot de tentoonstelling. Klik hier voor meer informatie en tickets. 

Helaas zijn beide Gogbot afterparty’s in Metropool komen te vervallen in verband met de huidige maatregelen. De show van Robert Henke in het Wilminktheater gaat wél door, zie hieronder meer informatie.

Robert Henke - CBM 8032 AV (zaterdag 11 september, Wilminktheater Enschede)
Computer graphics and sound [2016-2021]

Robert Henke bestuurt een line-up van vijf Commodore-computers uit de jaren 80 om dit retrofuturistische audiovisuele werk te live te presenteren. Deze computers waren nooit bedoeld om muziek te maken. Door ze aan te passen met zijn eigen software, speelt Henke met buitengewoon geluid en beeld - digitale klikken en glitches met geometrische projecties die doen denken aan oude sci-fi. Hoewel vintage, produceert deze hardware een audiovisuele ervaring die tegelijk modern, complex en vloeiend is.

Meer info en tickets via: www.wilminktheater.nl.

zo 12 sep 2021
Gogbot Expo (9 t/m 12 sep)
Audiovisuele installatie van kunstenaar Julius Horsthuis

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!