Menu
Goldband
vr 12 jul 2024
Net bevestigd
Uitverkocht
Goldband
Onderdeel van de Samen Tegen Elkaar try-out tour


In aanloop naar hun shows in de Ziggo Dome en het Sportpaleis in het najaar zal Goldband deze zomer een try-out tour doen. Fans krijgen de kans om het nieuwe album Samen Tegen Elkaar voor het eerst live in intieme setting te horen. De try-out tour bestaat uit tien exclusieve shows in grotendeels kleine zalen. Op vrijdag 12 juli staat de Haagse band in Hengelo.

Goldband is de populairste festivalact van de afgelopen jaren, winnaar van de Popprijs 2022, multi-platina verkopende artiest, maar bovenal een hechte vriendengroep. De Haagse popgroep, bestaande uit Milo Driessen, Karel Gerlach en De Het Boaz, laat zich niet makkelijk in een hokje plaatsen.

Met een uiteenlopend palet aan genres en ijzersterke liveshows veroverde Goldband in 2022 en 2023 alle grote podia, waaronder Lowlands, Pinkpop, Tomorrowland en Rock Werchter. Als bekroning van het succes verkochten zij drie keer de AFAS Live en twee keer de Lotto Arena uit. En dat binnen enkele minuten. Extra bijzonder dus dat de mannen 12 juli bij ons op het podium staan voor een intieme show.

vr 12 jul 2024
Net bevestigd
Uitverkocht
Goldband
Onderdeel van de Samen Tegen Elkaar try-out tour

€33,00(vvk)

Avondkassa € 36,00
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events