Menu
Goldband
za 19 nov 2022
Uitverkocht
Goldband
Support: Luna Morgenstern

Haast vanuit het niets stormt Haagse popsensatie Goldband het Nederlandse en Belgische muzieklandschap binnen. Dat gebeurde in 2019 met 2 EP's waarop cult hits als ‘Mijn Stad’ en ‘Witte Was’ de ijzersterke live reputatie van de band vooruitsnelt. Met de release van full length debuut ‘Betaalbare Romantiek’ is het hek definitief en onomkeerbaar van de dam!

Met het genre-overstijgende album hebben de drie ex stukadoors De Het Boaz, Karel Gerlach en Milo Driessen in samenwerking met producer Wieger Hoogendorp bewezen een serieuze pop act te zijn. Met invloeden uit jaren 80 nederpop en disco maar ook trance en gabber heeft Goldband een geheel eigen sound neergezet die zich vooral live op het podium laat gelden. Alle grote zalen in de BeNeLux verkochten moeiteloos uit, festivalweides gaan plat, De Volkskrant benoemt Goldband tot talent van het jaar, er volgt een 3voor12 nominatie voor Album van het jaar en de streams gaan door het plafond!

Het moge duidelijk zijn: Goldband strijkt de hits tegenwoordig per vierkante meter en dat gaat zeker ook gebeuren op 19 november in Enschede. Zonder twijfel dé act die je niet wil missen!Support: Luna Morgenstern
“Luna Morgenstern is de altpopster die we nodig hebben” schreef 3voor12 mede n.a.v. haar meesterlijke performances tijdens de Popronde. Haar debuut EP Taking The Bow zette haar internationaal direct in de schijnwerpers. Opgroeiend met de Bravo verzamel cd’s die bomvol stonden met trance en eurohouse hits kan je niet anders concluderen dat die massieve, maar vooral ook melodieuze sound, van invloed is op haar eigen producties die ze tot leven wekt in haar slaapkamer en laat groeien op het podium. Ze combineert haar liefde voor de anthems van onder meer Kaskade, Da Hool en Gigi D’Agostino met een moderner geluid dat tegenwoordig de charts domineert van artiesten als Charli XCX, Shygirl en Caroline Polachek. Haar rauwe en emotionele teksten vertellen een persoonlijk verhaal waarin Luna geen enkele vrees heeft om zichzelf kwetsbaar op te stellen. Luna Morgenstern laat je vanavond zien dat er geen woord gelogen is aan de quote waarmee we dit stukje zijn begonnen. Maak je klaar voor Luna!

za 19 nov 2022
Uitverkocht
Goldband
Support: Luna Morgenstern

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!