Menu
Grade 2
di 21 jun 2022
Grade 2
Metropool presents @ Innocent
Support: Toska Fall

Grade 2 snapt dat één van de ongeschreven regels van punk is dat je iets moet laten gebeuren. Dat moet helemaal als je afkomstig bent van Isle of Wight, een eiland dat nou niet direct bekend staat vanwege de levendige punk scene. De 3 jonge punkers pakken dus al snel de veerboot naar het vasteland. En daarna de boot naar Europa. En de boot naar de Verenigde Staten. Spelen, spelen en nog eens spelen.

Grade 2 speelt zich op die manier in de kijker bij niemand minder dan Lars Freriksen, gitarist van Rancid. Lars kent Tim, en Tim is Tim Armstrong, zanger van Rancid, producer en eigenaar van een eigen platenlabel. Je raadt het al: Grade 2 neemt hun derde plaat op met Tim als producer en de plaat verschijnt op Hellcat Records. Mooi verhaal toch?

En die plaat? Dat is Graveyard Island. Een album waarop je kan horen dat hedendaagse punk nog net zo relevant en urgent is als in 1976. Grade 2 staat dus door hun diy attitude, doorzettingsvermogen en talent vanavond in Hengelo in Innocent. Daar moet je zeker even gaan kijken als je zin hebt in een avond ouderwetse pret. Zie je daar!Support: Toska Fall
De mannen van Toska Fall zijn nog jongens als de liefde voor 90's punk zich ontluikt maar ondertussen ontmoeten de heren elkaar minder in de kroeg en vaker rondom de peuterzaal. Met allemaal nog net een avond vrij in de week en een nog altijd grote voorliefde voor de helden uit jeugd, aangevuld met invloeden uit melodieuze hardcore en metal, is er voldoende voedingsbodem voor een band, EP's en optredens en dat is goed nieuws want daardoor zie je Toska Fall vanavond in de support van Grade 2 in Innocent!

di 21 jun 2022
Grade 2
Metropool presents @ Innocent
Support: Toska Fall

Gerelateerde events