Menu
Grade 2
di 21 jun 2022

Grade 2

di 21 jun 2022
Grade 2
Metropool presents @ Innocent

Grade 2 snapt dat één van de ongeschreven regels van punk is dat je iets moet laten gebeuren. Dat moet helemaal als je afkomstig bent van Isle of Wight, een eiland dat nou niet direct bekend staat vanwege de levendige punk scene. De 3 jonge punkers pakken dus al snel de veerboot naar het vasteland. En daarna de boot naar Europa. En de boot naar de Verenigde Staten. Spelen, spelen en nog eens spelen.

Grade 2 speelt zich op die manier in de kijker bij niemand minder dan Lars Freriksen, gitarist van Rancid. Lars kent Tim, en Tim is Tim Armstrong, zanger van Rancid, producer en eigenaar van een eigen platenlabel. Je raadt het al: Grade 2 neemt hun derde plaat op met Tim als producer en de plaat verschijnt op Hellcat Records. Mooi verhaal toch?

En die plaat? Dat is Graveyard Island. Een album waarop je kan horen dat hedendaagse punk nog net zo relevant en urgent is als in 1976. Grade 2 staat dus door hun diy attitude, doorzettingsvermogen en talent vanavond in Hengelo in Innocent. Daar moet je zeker even gaan kijken als je zin hebt in een avond ouderwetse pret. Zie je daar!di 21 jun 2022
Grade 2
Metropool presents @ Innocent

€8,00 (vvk)

Avondkassa € 8,00
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!