Menu
Green Vibrations Afterparty
do 18 mei 2023
Green Vibrations Afterparty
De officiële afterparty van Green Vibrations is de beste afsluiter van je Hemelvaartsdag!

Ben je op hemelvaart na Green Vibrations nog steeds niet uitgefeest, of had je overdag familieverplichtingen? De afterparty van Green Vibrations, zal zorgen dat je in hogere sferen beland en de beste afsluiter van Hemelvaart zult beleven. De verschillende acts zijn zorgvuldig uitgezocht, zodat de hele nacht naadloos op elkaar aansluit en jij geen minuut hoeft stil te staan. Koop je kaartjes nu en zorg dat je erbij bent! Via deze link koop je een combi ticket (festival + afterparty)! 

Bekijk hieronder de line-up van de afterparty van Green Vibrations: 

Roman Lindau
Roman Lindau is een Duitse techno DJ en producer, hij is ook een kernlid van Fachwerk Records uit Berlijn. Hij heeft dansvloer bangers uitgebracht als  “Crasse” and “Rave on”, DJs als Ben Klock, Sven Väth & Chris Liebing hebben zijn nummers meermaals gebruikt, wat ook zijn plek onder de techno elite bevestigd. Hij is zo’n goeie DJ omdat hij weet wat het publiek wil. “Ik hou van dansen en dat is erg belangrijk: Als DJ moet je aanvoelen wat het publiek wil, zodat je ze kan vermaken en helpen feesten.”


Crystal (hostess)
Crystal is 28 jaar en is met passie een dragqueen. Dit is een artvorm die het best bij haar past. Crystal host graag events en is niet bang om de spotlight te creëren. Haar outfits maakt ze zelf. Beste is als je haar ontmoet, op het festival en de afterparty!

Groef
Groef is een jonge en gepassioneerde techno DJ en producer uit Zwolle, Nederland. Op slechts 19-jarige leeftijd heeft hij al een sterke reputatie opgebouwd in de elektronische muziekscene, met zijn kenmerkende stijl die techno combineert met invloeden uit andere genres zoals House en Funk. 

Groef begon op jonge leeftijd met het ontdekken van elektronische muziek en raakte al snel geïnspireerd door de energieke beats en hypnotiserende melodieën van techno. Hij experimenteerde met het maken van zijn eigen muziek en ontwikkelde een unieke sound die zich onderscheidt van andere DJ's. 

Groef heeft een veelbelovende toekomst in de elektronische muziekwereld en wordt door velen gezien als een opkomend talent om in de gaten te houden. Met zijn toewijding en passie voor muziek is er geen twijfel dat hij zijn stempel zal drukken op de techno scene en de komende jaren alleen maar zal groeien als artiest. 

EllenxMax
Dit duo staat bekend om hun energieke dansbare sets. Het duo is flink gegroeid qua populariteit in de Enschedese muziekscene. Ze gaan verder dan maar 1 genre en verbreden zich in de underground scene. Vooral lekker mixen en het onmogelijke mogelijk maken. Ellen draait deze keer alleen en gaat zich vooral richten op hypnotisch industriële techno. Goede start voor zo’n nacht!

do 18 mei 2023
Green Vibrations Afterparty
De officiële afterparty van Green Vibrations is de beste afsluiter van je Hemelvaartsdag!

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!