Menu
Green Vibrations presents: Band night
vr 14 apr 2023
Green Vibrations presents: Band night
Black Monsoon + Selkies + Sultan

20:00 uur Zaal open 
20:30 uur Selkies 
21:45 uur Black Monsoon 
23:00 uur Sultan

Met deze band-night wil Green Vibrations de festival kriebels vast een beetje opwekken! Het programma-team heeft zijn best gedaan om de band-stage van Green Vibrations te representeren. Het wordt een fantastische muzikale avond met getalenteerde muzikanten in drie verrassende acts!

Black Monsoon
Black Monsoon maakt alternatieve grunge geïnspireerd op de jaren ‘90. Het trio uit Deventer en Utrecht maakt tegendraadse, melancholische songs met sferische samenzang van frontvrouw Jacky Kwast en frontman Teun Guichelaar. Dit alles wordt ondersteund door vervreemdende gitaarpartijen in onmogelijke stemmingen, solo’s met boormachines on stage, bloed, zweet en tranen en de beukende drums van Marjolijn Dokter.


Selkies
Selkies is een harde crossover band die  groovende metal combineert met hiphop invloeden. Als ze niet bezig zijn het podium in te beuken met snoeiharde laag-gestemde breakdowns, is er nog wat ruimte voor finesse, meeslepende verhalen en sferische momenten. Deze energieke crossover formatie uit Twente kwam in 2016 met hun eerste EP.

Op dit moment zijn ze hard aan het werk om het volgende album, dat "Enter Your Mind" gaat heten, af te ronden.


Sultan
Brutale apocalyptische rock met eigenwijze nummers over het digitale tijdperk. Nadat je headbangend helemaal uit je plaat bent gegaan en mee hebt geschreeuwd dat ook jij genoeg hebt van je telefoon, beland je plotseling in een oosterse disco en wil je dansen maar weet je niet hoe. Het maakt niet uit. Doe maar wat.

vr 14 apr 2023
Green Vibrations presents: Band night
Black Monsoon + Selkies + Sultan

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!