Menu
Gruppo Sportivo
vr 03 mei 2024
Gruppo Sportivo
Let’s Age On Stage


Met de slogan Let’s Age On Stage verwelkomen we op 3 mei Gruppo Sportivo in Hengelo. De bandleden worden dan een dagje ouder maar het repertoire van de van oorsprong Haagse band heeft de eeuwige jeugd. Popklassiekers als Hey Girl, Beep Beep Love, Tokyo, Rock ’n Roll en Disco Really Made It zijn ook weer live te horen want Gruppo Sportivo treedt sinds een aantal jaren weer met veel succes op.

De bezetting bestaat nog altijd uit frontman en songwriter Hans Vandenburg (zang/gitaar) en Max Mollinger (drums). Ook zijn de blikvangers Lies Schilp & Inge Bonthond (beiden zang) als de Bombitas van de partij. Tim Barning (bas) maakt sinds het album Great het gezelschap compleet. Met deze plaat maakte de band in 2018 een bejubelde comeback. “Gruppo’s beste sinds Back to ‘78”, schreef muziekmagazine OOR destijds.

Gruppo Sportivo gaat deze avond een aantal tracks van een nieuw te verschijnen album spelen. De 13 oktober jongstleden verschenen single P.S. I Love You is hiervan het eerste wapenfeit. Verder komen vanzelfsprekend de nodige hits aan bod en favoriete albumtracks van het publiek en de band zelf.vr 03 mei 2024
Gruppo Sportivo
Let’s Age On Stage

€27,50(vvk)

Avondkassa € 30,00
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!