Menu
Guus Meeuwis
vr 12 nov 2021
Uitverkocht
Guus Meeuwis
Clubtour ‘In De Basis’

Het concert van Guus Meeuwis op 12 november 2021 is uitverkocht. Op 11 november 2021 geeft Guus Meeuwis een extra concert, koop hier je tickets voor de show van 11 november. 

Let op! Dit is een regulier staand concert dus zonder 1.5 meter maatregel. Je kan dit evenement alleen bezoeken als je in het bezit bent van een geldige ticket i.c.m. een volledig vaccinatie- of herstelbewijs óf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl

Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd dan houden wij ons aan de dan geldende maatregelen.

Ondanks alle maatregelen heeft Guus het afgelopen jaar niet stil gezeten. In Tilburg stond hij maar liefst 50 keer op het podium van 013 met zijn Club Zoveel show. In het voorjaar heeft hij The Streamers opgericht, een bandcollectief dat met 3 livestreams miljoenen Nederlanders heeft vermaakt gedurende de lockdown periode.

Én hij is de studio in gegaan om een aantal bestaande liedjes in het klein opnieuw op te nemen. Dat laatste heeft geleid tot ‘In De Basis’: naast de release van deze muziek in het najaar gaat Guus weer het land in met een clubtour.

Vanaf 5 november is Guus weer in Nederlands mooiste clubs te vinden. Tijdens zijn ‘In De Basis Clubtour’ speelt Guus de liedjes, waaronder zijn grootste hits, dan in de meest pure vorm, met een hele kleine bandbezetting. Uiteraard wordt het een feest der herkenning, feest dat hij samen met het publiek gaat maken. Het wordt een clubtour, zoals Guus die nog nooit gegeven heeft.

Wil jij deze bijzondere clubtour niet missen? Dan is dit je kans! 

vr 12 nov 2021
Uitverkocht
Guus Meeuwis
Clubtour ‘In De Basis’

Gerelateerde events