Menu
Hef
do 25 mei 2023
Hef
De eerste Nederlandse rapper die generaties overstijgt met zijn meesterlijke flow en delivery.
Support: Crooks en NESS & Guan 

19:30 uur Zaal open
20:00 uur NESS & Guan 
20:45 uur Crooks 
21:15 uur Hef 

Hef wordt in 2008 met zijn videoclip ‘Puur’ in één klap het gezicht van de wijk Hoogvliet in Rotterdam maar we kunnen vijftien jaar later eigenlijk rustig stellen dat Hef is uitgegroeid tot één van de belangrijkste rappers en gezichten van een generatie. Zijn soloalbums en die in groepsverband genieten ondertussen een haast legendarische status net als zijn shows op Lowlands en Woo Hah!. Zijn sessies op 101Barz zijn miljoenen malen gestreamd en behoren tot de beste die op het kanaal van Rotjoch zijn uitgezonden en dan hebben we het nog niet eens gehad over zijn clips en de cijfers die hij laat zien op andre streaming platforms.

Hij is heer en meester in flow en delivery en op zijn meest recente plaat laat hij horen dat hij nog altijd gretig is. Hef is de eerste rapper in Nederland die generaties gaat overstijgen en op 25 mei komt hij laten zien waarom in Enschede.
Support: Crooks
Crooks is voor Hef letterlijk een support for life en andersom want deze mannen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Broers zijn het, en samen zijn ze verantwoordelijk voor de meest legendarische sessies die ooit op 101 Barz zijn verschenen, vaak ook met halfbroer Adje. Ten tijde van die eerste sessies is Crooks nog leerplichtig maar tegenwoordig staat hij stevig op eigen benen maar brengt hij naast solo tracks ook veel collabs uit waarvan die met zijn broers natuurlijk het meest in het oog springen. Maar luister bijvoorbeeld naar Coomercieel hieronder en je hoort gelijk dat Crooks buitencategorie is die niemand nodig heeft om zijn punt te maken.  Op tijd komen om ook deze legende mee te pakken spreekt voor zich en natuurlijk hopen we dat Crooks nog even aanschuift voor een paar barz tijdens de show van zijn broer of andersom. Hoe het ook loopt: twee giganten in Enschede op 25 mei!

do 25 mei 2023
Hef
De eerste Nederlandse rapper die generaties overstijgt met zijn meesterlijke flow en delivery.
Support: Crooks en NESS & Guan 

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!