Menu
Heidevolk
zo 14 jan 2024
Heidevolk
Heidevolk, Jonne en NYTT LAND veranderen Metropool in een waar pagan metal walhalla!
Support: Nytt Land + Jonne

18:00 uur zaal open
19:00 uur Jonne 
20:00 uur Nytt Land 
21:30 uur Heidevolk 

Fans van pagan en folk metal kunnen hun borst natmaken want op 14 januari komen Heidevolk, Jonne en NYTT LAND Enschede veranderen in een waar walhalla!

Heidevolk
Sinds hun debuut ‘De Strijdlust is Geboren’ uit 2005 brengt Heidevolk het ene na het andere succes album uit. Met hun folk en pagan metal veroveren ze podia over de hele wereld en slechten ze iedere taalbarrière. Hun laatste album Wederkeer past naadloos in deze traditie en brengt ze op 14 januari naar Enschede! Op het conceptalbum gaan alle registers weer open. Folkloristische soundscapes, brute riffs, strijkers, koperwerk, traditionele middeleeuwse instrumenten en grootse koren smelten samen in composities van epische proporties. Vier de glorieuze terugkeer van Heidevolk mee op 14 januari!


Jonne
Jone Järvelä is al jaren de drijvende kracht achter het in folk kringen welbekende en hooglijk gewaardeerde Korpiklaani. Met zijn partner Jaana Turunen begeeft hij zich in iets rustigere vaarwateren en richt hij zijn aandacht ook iets nadrukkelijker op invloeden de oorspronkelijke bewoners van Noord-Amerika, Sámi en Finse folk waarbij er gebruik wordt gemaakt van een breed assortiment traditionele instrumenten.


NYTT LAND
Al sinds de oprichting in 2013 is NYTT LAND één van de meest boeiende groepen uit het genre. Hun bezwerende songs worden in allerlei oude en vergeten talen gezongen en verhalen over oude sagen en legendes. Fans van Heilung, Wardruna en Runahild hebben een geweldig optreden voor de boeg met NYTT LAND!

zo 14 jan 2024
Heidevolk
Heidevolk, Jonne en NYTT LAND veranderen Metropool in een waar pagan metal walhalla!
Support: Nytt Land + Jonne

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!