Menu
Heino - Weihnachtsshow
Laatste kaarten
15
di dec

Heino - Weihnachtsshow

Kerstfeest met Duitse cultheld Heino!

15
di dec
Heino - Weihnachtsshow
Kerstfeest met Duitse cultheld Heino!
Laatste kaarten

Heino herrijst als kerstheld!
Heino is kult! Heino is naast auto’s, bier en worst zo’n beetje het bekendste exportproduct van Duitsland geworden. Zijn diepe baritonstem, zijn blonde haren en zijn donkere zonnebril maken hem zo herkenbaar en geliefd. Want iedereen, zowel jong als oud, houdt van Heino!

Heino komt in december terug naar Nederland voor een serie gloednieuwe shows. Deze tour staat in het teken van de decembermaand en je kunt dan ook een kerstspecial verwachten met ‘letterlijk’ veel toeters en bellen. Kerst is een feest voor iedereen, maar met Heino wordt het wel heel bijzonder.Heino staat al ruim 60 jaar in de spotlights, heeft naast talloze hits ook zijn eigen parfum, Haribo snoep met zijn eigen beeltenis en een kookboek (van huis uit is hij immers banketbakker) maar is bovenal een hartelijk mens die ook nog eens hel goed bij stem is. Hij omarmt zijn publiek, het publiek omarmt hem. Dat zagen we een jaar geleden tijdens een geweldige afscheidsshow. Wij zijn heel blij dat Heino heeft besloten om nog geen vaarwel te zeggen en dat hij op 15 december Kerstmis met ons komt vieren in Hengelo zoals alleen Heino dat kan!

15
di dec
Heino - Weihnachtsshow
Kerstfeest met Duitse cultheld Heino!

€45,00(vvk)

Avondkassa € 47,50

(Alle prijzen zijn inclusief servicekosten.)

Bekijk ticketinformatie
Tafel reserveren

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Metropool t/m 1 september gesloten

Wegens de landelijke maatregelen die door het RIVM zijn afgekondigd om het coronavirus tegen te gaan, is Metropool t/m 1 september gesloten

Lees meer