Menu
Help-Portrait Enschede 2019
zo 22 dec 2019
Help-Portrait Enschede 2019

Help-Portrait is een wereldwijde vrijwillige organisatie die zich jaarlijks, in de donkere dagen voor Kerst, inzet om de minder bedeelden in onze samenleving een gratis portret te geven.

Denk bijvoorbeeld aan alleenstaanden, éénoudergezinnen, daklozen, mindervaliden, zieken, werkzoekenden, maar ook mensen die zich eenzaam voelen. Vaak hebben deze mensen geen mooie portretfoto van zichzelf, hun zoon/dochter of van het gezin. Help-Portrait helpt hierbij en biedt hen een herinnering in de vorm van een professioneel gemaakte portretfoto: grátis en voor niets(waar dit normaal heel veel geld kan kosten). Op deze manier krijgt iedereen een prachtige herinnering.

Hoe werkt het?
Help-Portrait Enschede vindt plaats op zaterdag 21 en zondag 22 december 2019 van 11:00-18:00 uur in Metropool Enschede.

Op deze dagen zullen er haar- en make-up artiesten aanwezig zijn om te zorgen dat iedereen op zijn allerbest op de foto komt (indien gewenst). Een professionele fotograaf zal, in een speciaal voor dit evenement gebouwd decor, foto’s maken waarna een team van photoshoppers deze helemaal optimaliseren. Daarna krijgt iedereen de foto geprint mee en is er ook de mogelijkheid om deze digitaal te ontvangen. Naar schatting zal een sessie 20-30 minuten duren. Dit zal allemaal kosteloos zijn voor de geportretteerden.

Ben jij of ken jij iemand die een portretfoto verdient? Verzeker jezelf dan van een gratis foto en meld jezelf of deze persoon dan aan!

zo 22 dec 2019
Help-Portrait Enschede 2019

Gerelateerde events