Menu
Heng Loose
za 17 jun 2023
Gratis!

Heng Loose

California Street Style Festival

za 17 jun 2023
Gratis!
Heng Loose
California Street Style Festival

Heng Loose brengt de Southern California lifestyle naar het Industrieplein in Hengelo en dat houdt in het kort in dat je op 17 juni kan genieten van de nodige live muziek (Acid Tongue, March, Antillectual, Hardslag en er komt nog meer!), een skateboardwedstrijd, je deel kan nemen aan diverse clinics en workshops en natuurlijk kan je wat lekkers eten en drinken tijdens Heng Loose, waar de sfeer ongedwongen en uiterst relaxed zal zijn.

Kom dus ook gezellig langs op deze mini-Venice Beach enclave op het Industrieplein en maak er samen met al je oude én nieuwe vrienden een memorabele dag van!

Antillectual
In tegenstelling tot een aantal bands die het lastig vinden om zichzelf te omschrijven heeft Anillectual daar geen enkele moeite mee. Het geheel is melodisch, filosofisch en urgent en qua muzikale invloeden moet je het zoeken bij 90’s skatepunk, 00’s Emo en ‘10’s orgcore. Voeg daar de politieke geëngageerdheid van een band als Crass toe, de authenticiteit van Hüsker Dü en halsbrekende gitaarpartijen in het verlengde van Van Halen toe en je hebt een prima beeld van wat je ongeveer te wachten staat als deze band voor je neus staat! Geen beeld? Check dan hun vierde single hieronder!

Acid Tongue
Acid Tongue bestaat uit een wisselend collectief van muzikanten waarvan de bandleden verspreid over de wereld wonen maar die samenkomen zodra de lokroep van zanger/gitarist Guy Keltner klinkt. Het meest recente album van de band heet Arboretum en barst uit de voegen van referenties en stijlen. Power-pop, psychedlica, glamrock, disco en metal lijken onverenigbaar maar toch hoor je dat allemaal en meer bij deze buitengewoon veelzijdige band. Acid Tongue gaat een verpletterende indruk achterlaten op Heng Loose. Don’t miss out!

MARCH
March kan een indrukwekkende lijst overleggen met bands die ze mee op tour heeft genomen. Zo opent deze Nederlands/Belgische act voor onder meer NOFX, Descendents, LAgwagon, Anti-Flag en Good riddance en staan ze op de festival affiches van Frank Turner’s Lost evenings, Jera On Air, Ruhrpot Rodeo en Manchester Punk Fest. Een halve verstaander weet dan genoeg. Positieve boodschappen verpakt in catchy songs met een rauw randje, waarbij een vergelijking met Hole, The Distillers en The Bronx voor de hand ligt maar er van kopieergedrag geen sprake kan zijn. Heng Loose gaat een versnelling hoger met March!


Hardslag
Hiphop met een likje punk en megasterke lyrics; Hardslag weet onder al je problemen een lekker deuntje te zetten waarmee ze de stage op de kop zetten. Voetjes van de vloer bij een van de nieuwste acts die Overijssel te bieden heeft.


za 17 jun 2023
Gratis!
Heng Loose
California Street Style Festival

Gratis!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!