Menu
Hengelo 60's Sundays
zo 24 mrt 2024
Hengelo 60's Sundays
met Butterfly en The Shadols


Onder de noemer Hengelo 60’s Sundays gaat de organisatie van Hengelo 60’s Revival door met het programmeren van live muziek van bands waarvan de muzikanten niet zelden al tijdens de roemruchte jaren 60 de Hengelose podia onveilig maakten.

Op 24 maart zijn Butterfly en The Shadols te zien in ons Muziekcafé in Hengelo waar bezoekers gegarandeerd zijn van een zitplaats bij aanschaf van een ticket in de voorverkoop.

Een matinee vol sfeer, vertrouwde gezelligheid, vrienden van vroeger en fijne muziek dus tijdens de Hengelo 60’s Sundays!

The Shadols
Na een aantal jaren door omstandigheden afwezig te zijn geweest, zijn ze er weer! The Shadolds, al sinds 2010 dè Shadows tribute band uit Twente. Zij vertolken nog steeds zo getrouw mogelijk de beste nummers die ooit hits waren in de jaren ‘50 en '60, waaronder Apache, FBI, KonTiki, Wonderful Land en meer. Daarnaast veel repertoire van Cliff Richard & The Shadows en andere nummers die in de jaren 50 en 60 populair waren in Groot Brittanië. Aangezien vrijwel iedereen deze nummers kent is een optreden van de Shadolds een feest van herkenning en altijd een succes.

Bezetting:
Andy Engbersen: Solo Gitaar
Bert Eilers: Zang, slag & sologitaar en bas
Felice Robers: Zang en keyboard
Maarten Hozee: Zang, bas & solo gitaar en zessnarige bas
Willy Eggink: Drums & zang

Butterfly
Butterfly bestaat sinds de late jaren zestig. Van schoolband op de Aloysius-ULO in Enschede tot vaste deelnemer aan de grote Textielbeatfeesten. De naamgever van de band is één van de mooiste Hollies elpees uit de sixties. Naast een uitgebreid sixties repertoire speelt Butterfly ook muziek uit latere periodes waarbij het accent ligt op de vocalen maar waar ook instrumentaal het nodige gebeurt. De muziek van The Beach Boys; Beatles; Electric Light Orchestra; Eagles; Shadows; Byrds; Crosby, Stills, Nash & Young; Little River Band e.a. maken deel uit van het brede repertoire.

Butterfly bestaat uit zeven muzikanten:
Marcel Slot
Rob Huijsman: Zang en gitaar
Ton Völker: Zang en gitaar
Dick Dijkstra: Basgitaar en zang
Bert ten Boske: Sologitaar
Chris Hofman: Keyboard en zang
Fred Odink: Drums

zo 24 mrt 2024
Hengelo 60's Sundays
met Butterfly en The Shadols

Gerelateerde events