Menu
Hengelo 60's Sundays
zo 26 mrt 2023
Hengelo 60's Sundays
met Y-Sect en Loft

Onder de noemer Hengelo 60’s Sundays gaat de organisatie van Hengelo 60’s Revival door met het programmeren van live muziek van bands waarvan de muzikanten niet zelden al tijdens de roemruchte jaren 60 de Hengelose podia onveilig maakten. Op 26 maart zijn Y-SECT en LOFT te zien in ons Muziekcafé in Hengelo waar bezoekers gegarandeerd zijn van een zitplaats bij aanschaf van een ticket in de voorverkoop.

Een matinee vol sfeer, vertrouwde gezelligheid, vrienden van vroeger en fijne muziek dus tijdens de Hengelo 60’s Sundays!

Y-SECT
Y-SECT Soul & More is een soul band opgericht door een stel vrienden uit 1966, te weten Roy Gemser, Henk Breuring, Rudi Woudstra en Gerrit Krabbenbos. Na 3 jaar te hebben opgetreden in binnen en buitenland ging de band uit elkaar en ging ieder zijn eigen weg. Na 50 jaar kwamen we via Hengelo 60’s Revival weer bij elkaar en zijn we inmiddels uitgegroeid tot een 9 persoons Soulband, inclusief een zanger en zangeres.

LOFT
LOFT is een Hengelose coverband, die al meer dan 15 jaar bestaat. Bekende hits uit de sixties, seventies en eighties is tegenwoordig het devies, met een variatie van pop, tot rock en country. Maar nog steeds is hun doel om het publiek een fijne middag of avond te bezorgen met goed herkenbare nummers. Dansbaar, opzwepend, maar ook ontroerend - van de Stones tot de Cats. De huidige samenstelling is een terugkeer naar de basis van 2007 toen het ooit begon als een compacte formatie, met nu op drums Bert Leloux, op bas (nog steeds) Erik Schott, op gitaar Edwin Courant en Freddy Willems, op toetsen Theo Verhoeven, en Tonnie Riethorst verzorgt als sinds 2016 de lead vocalen. Dat doet overigens Freddy Willems ook in een aantal nummers en daar zijn we heel blij mee.

zo 26 mrt 2023
Hengelo 60's Sundays
met Y-Sect en Loft

Gerelateerde events