Menu
Hengelo presents ADF Samski, Billy The Kit, Brent, Jelmex (Livestream)
za 13 mrt 2021
Hengelo presents ADF Samski, Billy The Kit, Brent, Jelmex (Livestream)
Gratis te kijken via website Gemeente Hengelo

Op zaterdag 13 maart dropt de gemeente Hengelo gratis hiphop en EDM op een beeldscherm bij jou in de buurt. Een livestream speciaal voor jongeren met live optredens en dj sets van ADF Samski, Billy The Kit, Jelmex en Brent!

De livestream wordt verzorgd door de gemeente Hengelo en is een samenwerking tussen gemeente Hengelo, Metropool en Jelmex. Tune in vanaf 20:20 uur via de website van de gemeente. De liveshow start om 20:30 uur en is rond 22:30 uur afgelopen. De stream is ook op deze pagina te bekijken en verschijnt vanzelf.ADF Samski
ADF Samski gaat viraal! Hij is doorgebroken in de scene door zijn releases Breitling, No Hook 1, 2 en 3 die hij in eigen beheer en zonder management heeft uitgebracht. ADF Samski is 19 jaar en self-made maar heeft een oude ziel die je terug hoort in de 90's en 00's hiphop invloeden in zijn producties die fris en vernieuwend klinken. Met zijn squad ADF (alleen de fam) laat hij zien dat ‘hood’ niet alleen stress is maar dat je ook plezier kan hebben. Vanavond dus in je woonkamer in je eigen hood!


Billy The Kit
Neem een kijkje op de website of socials van Billy The Kit en je ziet dat zijn producties en dj sets hem over de hele wereld brengen. Clubs en festivals van Panama tot Praag en van Istanbul tot Bali gooien hun deuren wagenwijd open om hem te ontvangen. Ook wij gooien de rode loper uit zodat we kunnen genieten van een set van deze levende legende.Brent
BRENT typeert zich door exclusieve partytracks af te wisselen door tracks met een persoonlijke boodschap. Na een aantal tracks opgenomen te hebben kwam hij bij Rango in de studio terecht. De eerste hit “Balenciaga” was geboren en BRENT werd een regelrechte hit op alle social media kanalen. Hierna is het storm gaan lopen en mag BRENT zich een volgeboekte artiest noemen die van ieder feestje zijn thuis weet te maken. Voor een feestje thuis is hij ook te porren en dat is precies wat je deze avond met BRENT gaat krijgen!

Jelmex
Jelmer Boensma, beter bekend als Jelmex, heeft ondanks zijn jonge leeftijd al een indrukwekkende staat van dienst: hij draait dj sets in o.a. Metropool en Paradiso en diverse festivals, wint een aantal dj contests en battles, produceert zijn eigen nummers en heeft in de vorm van Jelmex Music| Productions inmiddels ook zijn eigen label waarop hij zijn eigen muziek uitbrengt. We gaan ongetwijfeld nog veel van hem horen maar vanavond zien we hem eerst aan het werk op deze livestream!

za 13 mrt 2021
Hengelo presents ADF Samski, Billy The Kit, Brent, Jelmex (Livestream)
Gratis te kijken via website Gemeente Hengelo

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!