Menu
Herfstoffensief
do 13 okt 2022
Herfstoffensief
Maartje + From//October + Jarlentji

Op elk Offensief spelen drie acts met potentie en ambitie die klaar zijn voor een volgende stap. Elke act die deelneemt aan een winter-, lente-, zomer- of herfstoffensief kan in de drie maanden voorafgaand aan de grote avond gebruik maken van meerdere faciliteiten en diensten die Metropool en haar netwerk kan bieden.

Het resultaat van de inspanningen van de deelnemende acts zie je op 13 oktober op het Herfstoffensief in Enschede! Hieronder meer info over de hoofdrolspelers van deze avond die verplichte kost is voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de smaakmakers van de toekomst.

Jarlentji
Jarlentji maakt R&B met een futuristisch randje die ze zelf schrijft en produceert. Die producties zijn uitermate ritmisch en groovy want van huis uit kreeg ze op dat gebied het nodige mee met een vader die professioneel drummer is met een voorliefde voor fusion. Andere inspiratiebronnen zijn Michael Jackson, FKA Twigs, Pharrell Williams en Kanye West. De producties waarbij ze R&B laat fuseren met neo-soul en elektronica voorziet ze met haar zwoele en warme stemgeluid zelf van vocalen en je kan dus gerust nu al spreken over een groot multi-talent dat zich heeft bekwaamt in meerdere disciplines. Klinkende bewijzen ziijn de inmiddels verschenen EP 1 en de EP ‘Schaduw’ die er in oktober aankomt. Hieronder single ‘Alleen Maar Hier’ maar bereid je voor op veel meer tijdens het Herfstoffensief.From//October
Dromerige lo-fi indiepop die is ontsproten uit het brein van Dion Tiktak en die wordt opgenomen op dé plek waar dromen het beste tot hun recht komen, namelijk de slaapkamer. De liedjes hebben hierdoor DIY written all over it en behandelen universele gevoelens die iedereen heeft waarbij nostalgie een grote rol speelt. Jeugdherinneringen, dromen, vriendschappen en liefde worden soms haast naar je toe gefluisterd maar From//October laat zeker van zich horen. Live voegt de band een extra gitarist toe om de gewenste sound het beste tot haar recht laten komen en met deze bandnaam is een plek op ons Herfstoffensief haast voorbestemd natuurlijk.Maartje
De 24 jarige Maartje maakt doorleefde nederpop. Ze vangt haar persoonlijke beschouwingen van universele thema’s in catchy hooklines en is niet bang om de luisteraar dichtbij te laten komen.

Haar voorliefde voor taal en kleinkunst zijn terug te horen in de scherpzinnige teksten. Dit gecombineerd met het geproduceerde karakter van de muziek maakt het toegankelijk en een tikkeltje ongewoon. Het contrast dat hierdoor ontstaat is tekenend voor de zangeres. De pieken én dalen van het leven vormen de inspiratiebron voor haar liedjes. Tijdens een optreden zal je dan ook kunnen dansen en huilen, wie weet zelfs tegelijk.

do 13 okt 2022
Herfstoffensief
Maartje + From//October + Jarlentji

Gerelateerde events