Menu
Herfstoffensief
do 12 okt 2023
Herfstoffensief
met ANN Blu, DSM-5 en JVNA

Op elk Offensief spelen drie acts met potentie en ambitie die klaar zijn voor een volgende stap. Elke act die deelneemt aan een winter-, lente-, zomer- of herfstoffensief kan in de drie maanden voorafgaand aan de grote avond gebruik maken van meerdere faciliteiten en diensten die Metropool en haar netwerk kan bieden.

Het resultaat van de inspanningen van de deelnemende acts zie je op het Herfstoffensief in Enschede! Hieronder meer info over de hoofdrolspelers van deze avond die verplichte kost is voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de smaakmakers van de toekomst.

ANN BLU
Tussen alle chaos van moeten wil ANN BLU je even stil laten staan.

ANN BLU is groot voorstander van recyclen. Het zou zonde zijn als muziek verloren gaat, deze band brengt dan ook elementen terug van Steely Dan en Amy Winehouse in hun zogenoemde ‘acid jazz’’.

Je dompelt onder in een warm bad van gitaar en keys en wordt door de songs heen begeleid door een steady groove. Waar dromerige vocalen het plaatje compleet maken. De filosofische en soms monsterlijk ordinaire teksten geven je een kijkje in de alledaagse situaties en gevoelens vanuit een (soms) onverwacht perspectief. Wees niet bang om alleen even te beleven. 

DSM-5
Symptomen: morbide fantasieën, destructieve neigingen en dwangmatige fixaties op alles wat niet klopt. DSM-5 gaat de moeilijke onderwerpen niet uit de weg (maar erkent soms ook dat het leven meer kan zijn dan een opsomming van allerlei medicijnen). De wisselwerking van manische geluiden en theatrale teksten kunnen niet met een betere diagnose worden gevat dan ‘Operapunk.’

JVNA
De dodelijk openhartige JVNA verkondigt haar kwetsbare teksten door middel van krachtige zanglijnen en dompelt ze onder in een bad van duistere, meeslepende soundscapes. Invloeden van acts als Paramore, BANKS en Pvris hebben JVNA’s alternatieve pop-rock geluid mede doen vormen. Ze neemt je mee op reis door haar geest en vertelt over haar ervaringen met existentiële crisissen, relaties en het opgroeien als millennial. JVNA balanceert zware thema's uit met haar energieke performance en daagt je uit om ook de grenzen van je comfortzone op te zoeken.

do 12 okt 2023
Herfstoffensief
met ANN Blu, DSM-5 en JVNA

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!