Menu
Housequake
vr 18 okt 2024
Net bevestigd
Housequake
Als je deze twee mannen samen in een dj-booth zet gebeurt er iets magisch

Housequake, de samenwerking tussen Roog (Rogier van Bueren) en Erick E (Erick Eerdhuijzen), begon ooit als een spontane back2back-set tussen de twee grootste club-dj’s van Nederland. Inmiddels is hun muziek uitgegroeid tot een dancefenomeen waar generaties clubbers mee zijn opgegroeid. Op vrijdag 18 oktober neemt de clubnacht Metropool in Enschede over.

Zowel Erick als Roog zijn als soloartiesten al sinds de jaren 90 niet meer weg te denken uit de Nederlandse dancescene. Erick beleefde, na een uitstapje als turntablist waarmee hij het zelfs tot het DMC wereldkampioenschap wist te schoppen, zijn doorbraak als resident van de vermaarde club RoXY. Roog brak internationaal door met zijn Hardsoul-project op het belangrijkste Engelse house-platenlabel Defected.

Beiden hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de Nederlandse scene als residents van grote clubs en bekende concepten zoals Beachbop Bloemendaal, Dance Parade, Now & Wow en Sneakerz. Ook stonden zij op belangrijke festivals zoals Dance Valley, Mysteryland en Sensation.

De uitspraak dat de som groter is dan de individuele delen lijkt verzonnen te zijn voor het Housequake-duo. Afzonderlijk van elkaar zijn ze succesvolle artiesten. Maar als je deze twee mannen samen in een dj-booth zet gebeurt er iets magisch.

Door middel van vier decks worden elementen van verschillende platen in de mash-up gegooid zodat er live een nieuw uniek werk ontstaat. Verwacht op 18 oktober geen standaard festivalset van de heren, maar een magische set vol verrassingen.

Early Bird € 20,-
Regular Ticket € 24,-
Late Ticket € 28,-

18+

vr 18 okt 2024
Net bevestigd
Housequake
Als je deze twee mannen samen in een dj-booth zet gebeurt er iets magisch

€28,00(vvk)

Avondkassa € 30,00
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events